Ikinci el sistem düşünüyorum tavsiye

dayı53

80+
Reaksiyon skoru
38
Arkadaşlar ikinci el sitem toplamayı düşünüyorum parçaları elden teslim alacağım hatalarım nelerdir veya tavsiyede bulunursanız sevinirim
Ekran Görüntüsü (25).webp

ekran kartını elden 7000 TL'ye alabileceğimi söyledi satıcı diğer bileşenlerdede biraz pazarlık yaptımmı iyi bir fiayata toplıyabileceğimi düşünüyorum geri kalan power kasa ssd yi eski kasamdan alıcam.

Arkadaşlar ikinci el sitem toplamayı düşünüyorum parçaları elden teslim alacağım hatalarım nelerdir veya tavsiyede bulunursanız sevinirim
Alıntıyı görüntüle
ekran kartını elden 7000 TL'ye alabileceğimi söyledi satıcı diğer bileşenlerdede biraz pazarlık yaptımmı iyi bir fiayata toplıyabileceğimi düşünüyorum geri kalan power kasa ssd yi eski kasamdan alıcam.
hepsi çok pahalı anakart ekran kartını zaten hiç konuşmuyorum ramde aynı bunlara verme bu saçma paraları o ekran kartıda ölü artık miningte canı bile çıkmış olabilir bu paraya git 4060 3060 hatta rx 6600xt 6700 falan bak gerek yok yok 2070 e o parayı verende yazana da allah akıl fikir versin derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Önerilerim:
  1. En kötü Ryzen 5 3600 al. hatta o Boş ekran kartına para vereceğine Ryzen 5 5600 işlemci al. (1349a ben 3600 aldım 3500 gereksiz)
  2. 2. elde dünya kadar B450M S2H anakart var, 2300–2400 TL civarında.
  3. Aynı anakartın MSI modeli sıfır olarak 1899 TL’ye düşüyor, Kasım’ı bekle.
  4. RAM’lerin aynısını ben 900 TL’ye aldım. Pro SL RGB modelini kardeşime 1200 TL’ye aldım.
  5. 4060 ekran kartını 8.000 TL’ye aldım, 2.5 yıl garantili. Para lazım oldu diye 9.000 TL’ye sattım.
  6. Son olarak bana kalırsa bunların hiçbirisini alma hiç biri ederinde değil ederinin üstünde.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,134
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri