S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
Ram slotu işlemci fanını çok bastırdığından çalışmıyor olabilir.
ne korkacaksın sal gitsin bunun gibiler çok var piyasadaarkadaşlar gamegaraj sistem aldım 7-8 ay önce elden sistemi kutusuz faturasız sattım fatura kaybettim o yüzden satarken yok dedim siteden indirilip veriliyor mu bilmiyorum. her neyse alıcıya verdim sistemi sistemde sadece tek ram slotu calısmıyor nedenini bilmiyorum her açılışta bios sıfırlanıyor idi pil degismeme rağmen bios sıfırlamama rağmen nedenini bilmiyorum satarken bunları belirttim sistem de hiç sorun yaşamadım bütün test geçti fakat alıcı 1 hafta sonra mesaj attı işlemci sökmüş yanmıs ve pimler yuvalar yamuk şekilde beni kazıkladın diyip tehdit etmeler neler neler bana 2 bin para vermezsen davalık olucaz dedi şikayette bulunacakmış yaşı 35 ben satarken sağlam sattım fakat onda boyle problem olmuş ben satmadan önce elli kere kontrol ettim onun çıkarırken olmadığı ne malum hadi onu geçtim yanmıs işlemci bir test yaparken olmadığı ne malum benden para istiyor ne yapmalıyım davalık olmak istemiyorum korkuyorum nolur yardım edin yaşım 18 korkudan uyuyamıyorum
ilk defa başıma geliyor ne yapacağımı şaşırdım sırf 2 bin için değer mi ya insanlık çok kötü yorumlar biraz rahatlattı bakalım şikayetçi olucak mı olmıcak mı bekleyip görücemne korkacaksın sal gitsin bunun gibiler çok var piyasada
aklınca seni koparacak etmezsen adam değilsin derdim bende olsa öyle durum engelle geç uğraşmaarkadaşlar gamegaraj sistem aldım 7-8 ay önce elden sistemi kutusuz faturasız sattım fatura kaybettim o yüzden satarken yok dedim siteden indirilip veriliyor mu bilmiyorum. her neyse alıcıya verdim sistemi sistemde sadece tek ram slotu calısmıyor nedenini bilmiyorum her açılışta bios sıfırlanıyor idi pil degismeme rağmen bios sıfırlamama rağmen nedenini bilmiyorum satarken bunları belirttim sistem de hiç sorun yaşamadım bütün test geçti fakat alıcı 1 hafta sonra mesaj attı işlemci sökmüş yanmıs ve pimler yuvalar yamuk şekilde beni kazıkladın diyip tehdit etmeler neler neler bana 2 bin para vermezsen davalık olucaz dedi şikayette bulunacakmış yaşı 35 ben satarken sağlam sattım fakat onda boyle problem olmuş ben satmadan önce elli kere kontrol ettim onun çıkarırken olmadığı ne malum hadi onu geçtim yanmıs işlemci bir test yaparken olmadığı ne malum benden para istiyor ne yapmalıyım davalık olmak istemiyorum korkuyorum nolur yardım edin yaşım 18 korkudan uyuyamıyorum
şikayetçi olsa da hiç bir kaka olmaz alırken test etmiş mi etmiş sen sattıktan sonra 1 hafta geçmiş ee bitmiştirilk defa başıma geliyor ne yapacağımı şaşırdım sırf 2 bin için değer mi ya insanlık çok kötü yorumlar biraz rahatlattı bakalım şikayetçi olucak mı olmıcak mı
dava açmazsan adam değilsin gibi kışkırtma bile yapardım yerinde olsamilk defa başıma geliyor ne yapacağımı şaşırdım sırf 2 bin için değer mi ya insanlık çok kötü yorumlar biraz rahatlattı bakalım şikayetçi olucak mı olmıcak mı bekleyip görücem
engelleyecem de şikayet ederse iletişim kalsın diye tutuyorum ne zaman haberi gelir acaba şikayet ettiğinde banaaklınca seni koparacak etmezsen adam değilsin derdim bende olsa öyle durum engelle geç uğraşma
Mesaj otomatik birleştirildi:
şikayetçi olsa da hiç bir kaka olmaz alırken test etmiş mi etmiş sen sattıktan sonra 1 hafta geçmiş ee bitmiştir
eve (ikamet adresine) tebligat gelir sorun yok o konuda edeceğini de sanmam adam tırt çünkü mahkemeden bir şey çıkmaz senden aldığı güne ait ogün bozuk olduğuna dair kanıt yoksa. ve sana 1 hafta sonra yazıyor takipsizlik alır dava olsa bile muhtemelen. 1 haftaya kadar neredeydin diye sorarlar adamaengelleyecem de şikayet ederse iletişim kalsın diye tutuyorum ne zaman haberi gelir acaba şikayet ettiğinde bana
termal macun yenilemek için sökmüş sözde daha sonra böyle sorunla karşılaşmış attığı resim mesaj yazdığı ; yanık bu calısmıyor Ya bu işlemci yi sana gonderiyim paradan düşelim yada komple iade edicemeve (ikamet adresine) tebligat gelir sorun yok o konuda edeceğini de sanmam adam tırt çünkü mahkemeden bir şey çıkmaz senden aldığı güne ait ogün bozuk olduğuna dair kanıt yoksa. ve sana 1 hafta sonra yazıyor takipsizlik alır dava olsa bile muhtemelen. 1 haftaya kadar neredeydin diye sorarlar adama
sonradan olmuştur muhtemelen 1 haftada illaha mavi ekran verirdi ortalarda ki pinler önemli oluyor dışlar da ki olsa normaldir derim de o kadar zamanda sorun olmamıştır diye ya seni koparıyor yada sen fark etmedin starken varmıydı öyletermal macun yenilemek için sökmüş sözde daha sonra böyle sorunla karşılaşmış attığı resim mesaj yazdığı ; yanık bu calısmıyor Ya bu işlemci yi sana gonderiyim paradan düşelim yada komple iade edicem
Elinde satarken sistemin çalıştığına dair kanıt var mı? İlan fotoğraflarında bilgisayar açık mı mesela?termal macun yenilemek için sökmüş sözde daha sonra böyle sorunla karşılaşmış attığı resim mesaj yazdığı ; yanık bu calısmıyor Ya bu işlemci yi sana gonderiyim paradan düşelim yada komple iade edicem
allah yukarda pinler yamuk değildi yanık vs mavi ekran hiç yoktu olsa söylerdim ilandasonradan olmuştur muhtemelen 1 haftada illaha mavi ekran verirdi ortalarda ki pinler önemli oluyor dışlar da ki olsa normaldir derim de o kadar zamanda sorun olmamıştır diye ya seni koparıyor yada sen fark etmedin starken varmıydı öyle
2 temmuz telefonumun kamerasından monitörü çektiğim fotoğraflar var internet sekmeler açık şekilde bilgisayar açık şekilde çalışırkenElinde satarken sistemin çalıştığına dair kanıt var mı? İlan fotoğraflarında bilgisayar açık mı mesela?
Adam şikayet etmez o da ne yaptığını biliyordur. Ama ederse de pek aleyhine bir şey çıkmaz ondan.
o kadarını sorup muhattap olmak istemedimElinde satarken sistemin çalıştığına dair kanıt var mı? İlan fotoğraflarında bilgisayar açık mı mesela?
Adam şikayet etmez o da ne yaptığını biliyordur. Ama ederse de pek aleyhine bir şey çıkmaz ondan.
Termal macun yenilerken işlemciyi soketten mi çıkarmış? Pek inandırıcı gelmedi bana.
20 yıldır bilgisayar ile uğraşan birisiymiş benim işimi sordu sistemi verirken bugün de tehdit etti bak bakalım işinde durabilecek misin şeklindeElinde satarken sistemin çalıştığına dair kanıt var mı? İlan fotoğraflarında bilgisayar açık mı mesela?
Termal macun yenilerken işlemciyi soketten mi çıkarmış? Pek inandırıcı gelmedi bana.
Mesajları ss falan al yedekle. Dememe gerek yoktur sanırım ama yine de uyarayım.allah yukarda pinler yamuk değildi yanık vs mavi ekran hiç yoktu olsa söylerdim ilanda
2 temmuz telefonumun kamerasından monitörü çektiğim fotoğraflar var internet sekmeler açık şekilde bilgisayar açık şekilde çalışırken
o kadarını sorup muhattap olmak istemedim
20 yıldır bilgisayar ile uğraşan birisiymiş benim işimi sordu sistemi verirken bugün de tehdit etti bak bakalım işinde durabilecek misin şeklinde
kasanın fotoğrafı var kapaksız çalışırken monitör sekmeler açık şekilde falan tek duruyor galerideMesajları ss falan al yedekle. Dememe gerek yoktur sanırım ama yine de uyarayım.
kasanın 21 mayıs monitör 2 temmuz fotoğraflarkasanın fotoğrafı var kapaksız çalışırken monitör sekmeler açık şekilde falan tek duruyor galeride