equionx
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 167
- İsim
- Ahmet küçük
HİÇBİR ŞEY OLMAZ HOCAM 2.EL SATTIN ZATEN ADAMA SIFIR ÜRÜN SATMADIN Kİ ADAMIN ELİNDE PATLAMIŞ ÜRÜN 2.EL ÜRÜN 1 HAFTA SONRADA PATLAYABİLİR 2.HAFTADA PATLAYABİLİR VEYA SORUNSUZ CALISABİLİR ALLAH BİLİR ADAM NAPTI SİSTEMİN İCİNİ ACIP KAFANI YORMA BU İŞLERE ENGELLE GİTSİN TEHTİD MESAJLARINI SS AL YETERarkadaşlar gamegaraj sistem aldım 7-8 ay önce elden sistemi kutusuz faturasız sattım fatura kaybettim o yüzden satarken yok dedim siteden indirilip veriliyor mu bilmiyorum. her neyse alıcıya verdim sistemi sistemde sadece tek ram slotu calısmıyor nedenini bilmiyorum her açılışta bios sıfırlanıyor idi pil degismeme rağmen bios sıfırlamama rağmen nedenini bilmiyorum satarken bunları belirttim sistem de hiç sorun yaşamadım bütün test geçti fakat alıcı 1 hafta sonra mesaj attı işlemci sökmüş yanmıs ve pimler yuvalar yamuk şekilde beni kazıkladın diyip tehdit etmeler neler neler bana 2 bin para vermezsen davalık olucaz dedi şikayette bulunacakmış yaşı 35 ben satarken sağlam sattım fakat onda boyle problem olmuş ben satmadan önce elli kere kontrol ettim onun çıkarırken olmadığı ne malum hadi onu geçtim yanmıs işlemci bir test yaparken olmadığı ne malum benden para istiyor ne yapmalıyım davalık olmak istemiyorum korkuyorum nolur yardım edin yaşım 18 korkudan uyuyamıyorum