- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tasarım değil de 2k ekran falan hoş baya. S20 fe de olmaması baya kötü.Snapdragon işlemcili S20 Fe al. S20 her ne kadar tasarım olarak daha iyi olsa da işlemcisi gerçekten ısınıyor ve çok pil harcıyor.
Tasarım değil de 2k ekran falan hoş baya. S20 fe de olmaması baya kötü.Snapdragon işlemcili S20 Fe al. S20 her ne kadar tasarım olarak daha iyi olsa da işlemcisi gerçekten ısınıyor ve çok pil harcıyor.
2K ekran tamamen boş bir özellik, zaten Samsung da Ultra serisi hariç koymuyor artık. Telefon ekranında 1080P çok keskin duruyor zaten, işlemciyi 2K görüntü işlemeye zorlamak ve 2K ekranı çalıştırmak boş yere pil ve ısınma sorunu yapıyor.Tasarım değil de 2k ekran falan hoş baya. S20 fe de olmaması baya kötü.
O biraz sizin görüşünüz hocam. Bence 2k ekran hoş baya hatta yeni serilerinde olmaması kayıp. Daha yüksek piksel yoğunluğu ile daha net görüntü sağlıyor.2K ekran tamamen boş bir özellik, zaten Samsung da Ultra serisi hariç koymuyor artık. Telefon ekranında 1080P çok keskin duruyor zaten, işlemciyi 2K görüntü işlemeye zorlamak ve 2K ekranı çalıştırmak boş yere pil ve ısınma sorunu yapıyor.
S20 QHD ekran ile 60Hz çalışıyor. 120Hz çalışması için Full HD çekmeniz lazım ve QHD ekranda Full HD bulanık gözüküyor o yüzden S20 Fe ekranı 120Hz kullanımda S20'ye göre çok daha keskin gözükecektir.Tasarım değil de 2k ekran falan hoş baya. S20 fe de olmaması baya kötü.
S20 serisinin ön kamerası daha iyi. 20 Fe'nin ön kamerası hayatımda gördüğüm en kötü ön kamera :dS20 FE kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim, 120 Hz'de batarya çok iyi dayanmıyor ama 60 Hz'e düşürünce resmen kokluyor, bana her türlü batarya yetiyor, video fotoğraf kalitesi harika, Snapdragon işlemciden şaşmayın üzülmeyin, Exynos 990 kullanıp memnun olan bir insan görmedim. Zaten yanlış bilmiyorsam 120 Hz yapmak istediğinizde FHD+ çözünürlüğe çekiyor çözünürlüğü S20+. S20 FE'nin ön kamerası daha iyiydi diye biliyorum ayriyetten (megapixel sayısı yüzünden değil). Snapdragonlı bir cihazdan şaşmamanız çok önemli ve FE gözünüzü korkutmasın, eksiği yok gibi bir şey diğer S20 serisi cihazlardan.
Hocam o qhd aslında tamamen boş değil ama bu seviyede ki tel için 720p/1080 p fazlasıyla yetiyor2K ekran tamamen boş bir özellik, zaten Samsung da Ultra serisi hariç koymuyor artık. Telefon ekranında 1080P çok keskin duruyor zaten, işlemciyi 2K görüntü işlemeye zorlamak ve 2K ekranı çalıştırmak boş yere pil ve ısınma sorunu yapıyor.
O da işin bit yeniği de 2k da 120hz kullansan batarya dayanmaz zaten. Bir de ppi yı düşürerek bulanıklığın önüne birazcık geçilebilir sanki.S20 QHD ekran ile 60Hz çalışıyor. 120Hz çalışması için Full HD çekmeniz lazım ve QHD ekranda Full HD bulanık gözüküyor o yüzden S20 Fe ekranı 120Hz kullanımda S20'ye göre çok daha keskin gözükecektir.
QHD olsun ekranın keskin olmasını istiyorum diyorsunuz bir yandan da QHD ekranı Full HD'de kullanıp PPI yükseltip bulanıklığı azaltmaya çalışırım diyorsunuz harika gerçekten.O da işin bit yeniği de 2k da 120hz kullansan batarya dayanmaz zaten. Bir de ppi yı düşürerek bulanıklığın önüne birazcık geçilebilir sanki.