İkinci el telefon alacağım eğerki telefonu alacağım adam telefon ile birşeyler yapmışsa benim başım sıkıntıya girer mi? Bu duruma karşı nasıl önlem almalıyım? (Noter onayı olmadan yapılan ytutanak ile yarar mı?)
Gelebilir hocam o yüzden aile olarak 2.el Telefon almıyoruz alırsak yenilenmiş aliyoruzİkinci el telefon alacağım eğerki telefonu alacağım adam telefon ile birşeyler yapmışsa benim başım sıkıntıya girer mi? Bu duruma karşı nasıl önlem almalıyım? (Noter onayı olmadan yapılan ytutanak ile yarar mı?)
Ne gibi önlemler alınabilir?Girebilir. Böyle yapan çok kişi var. Aranan kişi mesela telefonunu satıyor, konumdan masum adam yakalnıyor.
Mesela? Çalıp satmak gibi mi? Yasak IMEI gibi mi?İkinci el telefon alacağım eğerki telefonu alacağım adam telefon ile birşeyler yapmışsa benim başım sıkıntıya girer mi? Bu duruma karşı nasıl önlem almalıyım? (Noter onayı olmadan yapılan ytutanak ile yarar mı?)
Sözleşme ile alırsanız bir şey olmaz ve kimlik fotokopisi (benim düşüncem)İkinci el telefon alacağım eğerki telefonu alacağım adam telefon ile birşeyler yapmışsa benim başım sıkıntıya girer mi? Bu duruma karşı nasıl önlem almalıyım? (Noter onayı olmadan yapılan ytutanak ile yarar mı?)
Bylock çıkarsa ggİkinci el telefon alacağım eğerki telefonu alacağım adam telefon ile birşeyler yapmışsa benim başım sıkıntıya girer mi? Bu duruma karşı nasıl önlem almalıyım? (Noter onayı olmadan yapılan ytutanak ile yarar mı?)
Hepsi için mesala yasadışı bir iş içinde kullanılmış olabilirMesela? Çalıp satmak gibi mi? Yasak IMEI gibi mi?
Başında patlayabilir.Hepsi için mesala yasadışı bir iş içinde kullanılmış olabilir
Sözleşme tutup,tarih atıp,sıfırlasak bir sıkıntı olur mu?Bylock çıkarsa gg
Siyasiler Fetö ile poz verdikleri dönemde sırf birine bir kere görüştüler diye tanıdığımızı görevden ihraç edip 1-2 sene mahkemede süründürdüler
BilemiyorumSözleşme tutup,tarih atıp,sıfırlasak bir sıkıntı olur mu?
Alınca hard reset atınBilemiyorum