ConquerorXIV
80+ Gold
bu arada o bant orijinal hp bandı. bende ki de öyle
Bana da öyle geldi
Kutuyu paketledim ya tekrar açar bakarım adamlarla görüştüm. Büyük ihtimal size iade dönmüş bir ürünü paketlemişiz muadilleri size gönderebilirim ya da iade yapabilirz dedi
buradan garanti sorgulayınca ne gözüküyor
g.o o zamanKutuyu paketledim ya tekrar açar bakarım adamlarla görüştüm. Büyük ihtimal size iade dönmüş bir ürünü paketlemişiz muadilleri size gönderebilirim ya da iade yapabilirz dedi
ürünü uygun fiyata aldıysan birdaha iade edersen iki katını ödersin ürün çalışyıorsa kullanmanı öneriyorum muadil dedikleride en kötüsünü gönderirler şuana kadar ssatııcların adam gibi muadil ürün sunupta memnun kalan kullanııc görmedimKutuyu paketledim ya tekrar açar bakarım adamlarla görüştüm. Büyük ihtimal size iade dönmüş bir ürünü paketlemişiz muadilleri size gönderebilirim ya da iade yapabilirz dedi
buradan garanti sorgulayınca ne gözüküyor
İade ederim muadilleri beğenmezsem iade edebilirsiniz dedilerürünü uygun fiyata aldıysan birdaha iade edersen iki katını ödersin ürün çalışyıorsa kullanmanı öneriyorum muadil dedikleride en kötüsünü gönderirler şuana kadar ssatııcların adam gibi muadil ürün sunupta memnun kalan kullanııc görmedim
Enerji bandı ise 10 tane monitör aldım bu zamana kadar hiçbirinde çıkmadı o enerji bandı monitöre yapıştırılı gelmiyor hiçbir zaman msi monitörde aldım ondada gelmiyor birtek asus monitörde gelmişti lg msi da hiç gelmedi hpdede aynıKutuyu paketledim ya tekrar açar bakarım adamlarla görüştüm. Büyük ihtimal size iade dönmüş bir ürünü paketlemişiz muadilleri size gönderebilirim ya da iade yapabilirz dedi
satıcı aynı modeli fiyat farkı olmadan değişim yapacaksa yapsın benceAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
İade ederim muadilleri beğenmezsem iade edebilirsiniz dediler
Aynı model ellerinde kalmamışsatıcı aynı modeli fiyat farkı olmadan değişim yapacaksa yapsın bence
Garanti sorgulama fotoğrafına bakarsanız 2022’de başlamış garantisi ürün 2. El yani kesinleştiEnerji bandı ise 10 tane monitör aldım bu zamana kadar hiçbirinde çıkmadı o enerji bandı monitöre yapıştırılı gelmiyor hiçbir zaman msi monitörde aldım ondada gelmiyor birtek asus monitörde gelmişti lg msi da hiç gelmedi hpdede aynı
Aynı model ellerinde kalmamış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Garanti sorgulama fotoğrafına bakarsanız 2022’de başlamış garantisi ürün 2. El yani kesinleşti