Siz bilirsiniz ama 2.ci el almanızı önermem1000 TL'ye Xiaomi Redmi Note 7 32 GB buldum. Yaklaşık 9 ay garantisi var, arka camın köşesi biraz çatlak. Almayı düşünüyorum, sizce alınır mı?
Ya da aynı cihazın yurt dışı IMEI atılmış 64 GB olanını mı almalıyım?
Temiz bulursanız alınabilir almadan önce dokunmatik testi vs. hepsini yapınSıfır telefon fiyatları malum uçtu.. Bu bütçede de sanırım en iyisi ikinci el almak.
Yurt dışı IMEI atılmış cihaz 64 GB mı? Yoksa TR cihazı 32 GB mı? Fiyatları aynı.Temiz bulursanız alınabilir almadan önce dokunmatik testi vs. hepsini yapın
Ben olsam 64GB olanı alırdımYurt dışı IMEI atılmış cihaz 64 GB mı? Yoksa TR cihazı 32 GB mı? Fiyatları aynı.
Sizce hangisin almalıyım?
Bence TR cihaz daha güvenilir olur. Yurt dışı cihazlar pasaport kaydı dışında ne olacağı belli olmayan cihazlar. Çok depolama ihtiyacın olursa güzel bir SD kart işini görür.Yurt dışı IMEI atılmış cihaz 64 GB mı? Yoksa TR cihazı 32 GB mı? Fiyatları aynı.
kendimde Yurt dışı IMEI atılmış cihaz kullanıyorum kesinlikle 64gb olanı alırdımYurt dışı IMEI atılmış cihaz 64 GB mı? Yoksa TR cihazı 32 GB mı? Fiyatları aynı.