Neler Yeni

İkinci el yerine sıfır Turbox kartlar alınır mı?

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,857
İsim
Akın Taşkan
Piyasada kart kalmadı. İkinci el olarak mevcut sistemimde idarelik bir ekran kartı almaya çalışıyorum. Letgoda uygun kart yok. Sahibindende herkes elden vermek istiyor. Yakında kimse yok. Get açmıyorlar. Bazılarının da fiyatı uygun değil. İkinci el yerine sıfır bi turbox kart alınır mı? YouTube’da videolara baktım. Pek bi sıkıntı göremedim.
bal gibi alınır takma sne bunları şu videoyu izleyebilirsin

Techno08

80+ Gold
O kadar bilgim olduğu için inceleyebiliyorum. Sadece marka için açtım konuyu. Tüm özelliklerine bakıyorum. Direk kart 4 GB diyip almam yani.

kalitesiz bir marka. İleride başını ağrıtma olasılığı yüksek.

Emre11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Emre Yılmaz
Piyasada kart kalmadı. İkinci el olarak mevcut sistemimde idarelik bir ekran kartı almaya çalışıyorum. Letgoda uygun kart yok. Sahibindende herkes elden vermek istiyor. Yakında kimse yok. Get açmıyorlar. Bazılarının da fiyatı uygun değil. İkinci el yerine sıfır bi turbox kart alınır mı? YouTube’da videolara baktım. Pek bi sıkıntı göremedim.
turbox u monster gibi düşünebilrsiniz modelelrinin yüzde 90 sanı aşırı derecede sıkıntılı molabildiğince uzak durun

Onurkotlutok05

80+ Gold
16.el bir ekran kartı alırım ama TurboX almam

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Biostar alabilirsiniz ben öyle yapmıştım en ucuz RX560 oydu. Soğutması Sapphire den daha iyi ayrıca 300 tl daha ucuzdu.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Ahmet Aydın

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,795
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Gerçekten SIFIR olduğundan eminsen alınır.Tabi fiyatı piyasaya göre çok uygunsa alınır.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Turboxta zaten 2.el gönderiyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR