- Reaksiyon skoru
- 7
İlk başlarda kendim sistem toplamayı yani parçaları almayı düşünüyordum ancak sonra hazır sistem aldım. Ve öncedende 970 evo plus 500 gb almıştım. Ve sistemi aldıktan sonrada iade etmedim çünkü laptopa takarım dedi. Ve mahhalle bilgisayarcısına dedim buna ssd takın diye. Oda bunda m2 slotu yok dedi. Ve bende Vatana gittim ancak 1 ay süresi bittiği için iade almadılar. Ve ssd yide hiç bir şekilde kullanmadım. Ve ayrıca benim bildiğim nerdeyse tüm laptoplarda m2 desteği var. Ama yok dedi. Başka bilgisayrcıya sorayammı? Ve yine yoksa bu şekilde hiç kullanılmamış ancak kutusu açılmış bir 970 evo plus 500 gb kaça satılır?
Ve aynı zamanda ana sorum her şey dediğim gibi olursa bu 2. el nasıl oluyor? Benim bildiğim ya kendin o kişinin evine kargolarsın. Yada buluşursun. Ki buluşmak çok daha mantıklı bence. İki tarafdada sıkıntı olmaz. O ona parayı, o ona parçayı verir.
Ve aynı zamanda ana sorum her şey dediğim gibi olursa bu 2. el nasıl oluyor? Benim bildiğim ya kendin o kişinin evine kargolarsın. Yada buluşursun. Ki buluşmak çok daha mantıklı bence. İki tarafdada sıkıntı olmaz. O ona parayı, o ona parçayı verir.