hocam sıfırını 15kya falan alırsınız. 24kya 0 4050 i5 12. nesil alabilirsiniz.İkinci el bu sistemi almayı düşünüyorum 24.000 ederi alınır mı? ? Sorunsuzmuş
Teşekkürler hocamhocam sıfırını 15kya falan alırsınız. 24kya 0 4050 i5 12. nesil alabilirsiniz.
Laptop mu21000bine 4060lı sistem almıştım
TeşekkürlerLaptoptan pek anlamıyorum ama bu fiyata 0 4050li laptoplar bulunuyor. O yüzden bu fiyat etmez bu laptop.
Yok masa üstüTeşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Laptop mu
Ahahha teşekkürler hocam sıfırlara yönelim mademSAçmalama dolandirilisin hocam Rtx 4050 var 24000 e sıfır delirdiniz mi?
Anladım suan zor gibi o fiyatlara sankiYok masa üstü
Teşekkürler hocamHayır tabikide
Hocam masaüstü deyilde laptop bakıyorum oyun performanslı türkiyede durmayacagım yanımda götürwhilmwk açısındanbilginiz yok sanırım(aşağılamak için demiyorum)o sisteme 24k çok absürt.Bence o bütçede 0 bi masaüstü alınırsa daha iyi.2.el piyasası biraz sorunlu eğer bilginiz olsaydı 2.elden alabrlsnız derdim.Masaüstü ile amacınız nedir
Dizüstü yazmıştım başta aslında fakat masaüstü sandım mesajlar yüzünden çaktırmayın.Dizüstü ise 0 bir dizüstü alınsa daha iyi sizin içinHocam masaüstü deyilde laptop bakıyorum oyun performanslı türkiyede durmayacagım yanımda götürwhilmwk açısından