Neler Yeni

İKİSİ DE 36 BİN BİRİM

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
sıkılmadınız mı aga şu karşılaştırmalardan?
Hocam boşa yaşıyoruz yazın youtube’ye sanırım akülü arabayla audi aynı birime denk geliyordu. Hayır ben anlamıyorum TV’ye çıkan ekonomik insanlar “halkımızdan bazıları durumumuzu kötüymüş gibi göstermeye çalışıyor, yok öyle bir şey kanmayın” falan diyorda bunlar cidden inanıyor mu? Yoksa maaşını dolarla mı alıyona mı dönüyorlar anlamadım.

RecepİvedikFanTR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Recep İvedik
Erdoğan camii yabtı, yol yabdı, göbrü yabdı.
Hocam boşa yaşıyoruz yazın youtube’ye sanırım akülü arabayla audi aynı birime denk geliyordu. Hayır ben anlamıyorum TV’ye çıkan ekonomik insanlar “halkımızdan bazıları durumumuzu kötüymüş gibi göstermeye çalışıyor, yok öyle bir şey kanmayın” falan diyorda bunlar cidden inanıyor mu? Yoksa maaşını dolarla mı alıyona mı dönüyorlar anlamadım.
zaten o ekonomiyi savunanlar ya varyemezler ya kıyıya para sıkıştıranlar yada para harcamayanlar oluyo sonra ay sonu elinde harcamadığı için bi tomar para kalıyo EqoNoMİ iYi oluyor

WasThsNa

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
WasThsNa
söyleyecek söz bulamıyorum...(!)
almanya asgari ücret : 1600 euro
türkiye asgari ücret :2300 TL

odama geçtim sessiz sessiz ağlıyorum.
ama 370 bin ediyor 36 bin avroo ne olcak peki he bide onlar ağır hasar kayıtlıdır şimdi ne yapcan türkiye den alcan tabi gidip yahudi malı kullanmayacan türkler yapıyor şimdi bu yerli arabayı almayıp desteklemeyip sonra neden türkler araba çkartmıyor diyorsunuz kardeşim sizin yüzünüzden çıkartmıyor satılmıyor sen alsan destek olsan en iyi arabalar üretilir ihraacat artar dolar euro 1 tl olur işte tüm suç haklta sonra devlet bir şey yapmıyor yeter be kardeşim ülkemizi en iyi yönetenleri suçlamanız (!)

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
söyleyecek söz bulamıyorum...(!)
almanya asgari ücret : 1600 euro
türkiye asgari ücret :2300 TL

odama geçtim sessiz sessiz ağlıyorum.
bizim maaşımız daha yüksek orda para yetmiyo ora kötü bura cennet (!)

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam