Yardım İkisinden hangisi ?

Şu sıvı soğutmayı alacaktım fakat ekranı amoledmiş. Yani oled olduğu için uzun vadede ekranında burn-in dedikleri yanma olabilirmiş. Sizce bu ciddi bir sorun mu sıvı soğutucu için ?

Veya şunu da alıp geçebilirim. Bununki LCD ekran. : https://www.akakce.com/islemci-sogu...e-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,741846352.html
Büyük ihtimalle soğutma kısmı ekranın altında da vardır o yüzden bir şey olmaz da amoled ekranlı sıvı soğutma ne işe yarayacak, bunun en az 6-7 bin tl'si ekrandır. Gereksiz maliyet.

Büyük ihtimalle soğutma kısmı ekranın altında da vardır o yüzden bir şey olmaz da amoled ekranlı sıvı soğutma ne işe yarayacak, bunun en az 6-7 bin tl'si ekrandır. Gereksiz maliyet.
Diğer atmış olduğum ryujin için de geçerli mi bu dediğiniz ? Yani maliyet olarak soruyorum. İkisine de değmez mi diyorsunuz ?

Yav arkadaş sistem toplarken önceliğiniz performans ve sessizlik olsun. Showroom mu kuruyorsunuz? Amoled ekran olsa ne olacak olmasa ne olacak, bir süre sonra görmeyeceksin bile sonra da sıkılacaksın.
o esnada bizim çirkin kral arctic

o esnada bizim çirkin kral arctic
Estetik anlayışım ektedir.

first-pc-build-full-black-no-rgb-v0-6xntyl9q3jxd1.webp

erkek adam setupı böyle olur :love:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de şuan arctic var. Arctic II 360mm. Fanlarında rgb yok. Siz niye çirkin diyorsunuz merak ettim neyini beğenmiyorsunuz tam olarak
şaka be kanka. arcticin şekilden şekle girmek yerine düz verimi amaçlamasına ithamda bulundum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMG_8098.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,663
Üyeler
183,874
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri