Adalet - Hürriyet - EğitimNe kadar güçlü ve ne kadar gaddar olursan ol adaletsizsen çökmeye öyle veya böyle mahkumsundur tarihte bu hep böyledir.
kardeş sen bunları gereksiz bağdaştıran kafasızsın zoruna mı gidiyo ülkenin güvenliği zoruna mı gidiyo ? bu kafayla konuşmaYukarıda yazdığında kullandığın tek doğru cümle.
"Arkadaşlar siyaset ile alakalı pek bir şey bilmem."
kardeşim bir terör söz konusu olduğunda sıkıntı olduğunda bu geçerli bunu iktidarla alakası yok ülkenin güvenliği ile akalı zaten jandarma polis mit iha kullanıyor ne değişecek haberi tam okuyun da ele geçirme planı ile bağdaştıran akılsızlar var maalesefHerhangi bir girişim mi olmuşta silah erişim yetkisi vermişler ?
AĞLAMA
Uzatma a*pliFener ağlama şarkısını size uyarlayalım. Yakışır vallahi.
AĞLAMA
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaşı küçükler toplanın babanızın düşüncesini gelin bana anlatın.
Uzatma a*pli
bu neydi şimdi adam partiyi eleştirebilir siz hemen konuşmayın susun eleştiremezsiniz diyorsunuz sonrada parti tutmuyorum diyorsunuz herkes istediği şeyi eleştirmekte özgür 2 tarafında yanlışı varSözlerden Feneri çıkar kendi adını koy. Hediyem olsun bu güzide şarkı.
Bir galatasaraylıyı böyle sinilendireceğini sanıyormusun.Sözlerden Feneri çıkar kendi adını koy. Hediyem olsun bu güzide şarkı.
Harun ağlama.Bir galatasaraylıyı böyle sinilendireceğini sanıyormusun.
Max a*pli zekası
Ban hızlı açıldı, sabretmeme gerek kalmadı.Cidden sabredip cevap mı yazdın?
He he erdoğan kendisini böyle savunmazHarun ağlama.
İktidarın oyları...
Ağlama, Harun ağlama!
Daha soru kelimelerini ayrı yazmayı bilmiyorsun. İlk başta Türkçe öğren sonra gel burada konuş. Kaçıncı sınıfsın sen? Soru işareti de önemli tabi.
Şaka maka karşı geliyorum fakat Kuran'ı Kerimi getirin elimi basayım akp'li değilim.
Ya hacı ne istiyorsun? Söyle yapayım olmadığımı kanıtlayayım.He he erdoğan kendisini böyle savunmaz