Gitmesi gerekiyor diye düşünüyorum ıslak imza lazım çünküil dışından cbr 125 alacağım fakat kendi üzerime değil annemin üzerine almak istiyorum annemi de götürmem gerekiyor mu noter işler için uzaktan hallediliyor mu belgeleri ayarlarsak eğer sadece motoru alıp onun ustune alacagız
ınternetten az bakınca e ımza vs diye birseyler cıkıyorGitmesi gerekiyor diye düşünüyorum ıslak imza lazım çünkü
Vekalet vermesi yeter gelmesine gerek yokGitmesi gerekiyor diye düşünüyorum ıslak imza lazım çünkü
ben 17 yasındayım daha resıt degılım yanında zaten resıt arkadasımla gıdecegım sorun olur muVekalet vermesi yeter gelmesine gerek yok
Yaş konusunda bilgim yok ama noterden daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz ki zaten mecbur noter e gidip annenin sana vekalet vermesi lazım oraya beraber gidin daha detaylı öğrenirsiniz
2 tane aklıma yatan var biri siyah biri beyazhangı renk alıcaksınız
Dediğim gibi notere gitmek şart18 yaşından küçük çocuklar için tanzim edilecek vekaletnamelerde, anne ve baba evli ise her ikisi birlikte küçük çocuğa velayeten vekaletname çıkartacaklardır. Anne ve baba evli olmasına rağmen, velayet herhangi birisine verilmiş ise o kişi tarafından küçük çocuğa velayeten vekaletname çıkartılacaktır.
burada ailemle gidip konussam sıkıntı olur muDediğim gibi notere gitmek şart
Zaten bulunduğun yerde ki notere gitmeniz lazım herhangi bir sıkıntı olmaz. Oluyorsa da ordayken sana vekalet verirler gidip hayırlısıyla kazasız belasız alırsın motorunu inşallahburada ailemle gidip konussam sıkıntı olur mu
becne repsol daha guzel18 yaşından küçük çocuklar için tanzim edilecek vekaletnamelerde, anne ve baba evli ise her ikisi birlikte küçük çocuğa velayeten vekaletname çıkartacaklardır. Anne ve baba evli olmasına rağmen, velayet herhangi birisine verilmiş ise o kişi tarafından küçük çocuğa velayeten vekaletname çıkartılacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 tane aklıma yatan var biri siyah biri beyaz