İlber Ortaylı hayatını kaybetti

Konuştuğu konular ne kadar ilgimi çekse de asla oturup izlemedim instadan ordan burdan gördüğüm kadar tanıyorum ama yokluğunu hissettim ya baya bir yakınımı kaybetmişim gibi.
Eşsiz hocalarımızdan biriydi. Yokluğu çok fazla hissedilecektir. Bizlere bıraktığı eserlerine sarılacağız artık.

Çok etkiledi benim hayatımı. Bir daha böyle bir değer var olmayacak, huzur içinde yatsın..

Allah rahmet eylesin. Videosu keşfetime düştüğünde hep izlerdim. Fatih Altaylı- İlber Ortaylı- Celal Şengör üçlüsü.. O üçlüyü izlemek keyifliydi ama ne yazık ki birisi gitti.

Türkiye'nin IQ seviyesi gittikçe düşüyor artık. Yüksek tutan 3-5 kişi vardı zaten.

Aynen uzun zaman başkasına muhtaç olmak kadar kötü bir durum olamaz. Hasta olup zor günler yaşamak insanın kendisinden bile fazla aileyi kötü etkiliyor.
Kimse uzun hastalık yaşamasın, Rahmetlik teyzem kanser oldu, ben 50 yıl daha yaşlandım, pisikolojik olarak adam çöküyor resmen. Neşeli olacak hayat bir anda kabusa dönüyor.

İlber Ortaylı hocamız nur içinde yatsın. Keşke tüm yaşlı kesimin hocamız kadar dünya görüşü yüksek olsun.
Allah cc cennette kavuştursun hocam. Hastalıkların günahlara kefaret olduğu söylenir. İnşallah günahları temizlenmiştir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,111
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri