Neler Yeni

İlerde bütçeniz el veripte sisteminize takmak istediğiniz ekran kartı nedir ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Ekran kartım 590 ama bu yaz aylarında bi 5700xt düşünmüyor değilim. Ya da denk gelirse bi rtx 2070
Biz RX 500 serisi aynı şeylerin peşindeyiz anlaşılan :D.

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Sefa

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
evet fiyat performans ürünlerin peşinde koşmaya devam edecek gibiyiz görünen o ki :LOL:
Monitör Freesync destekleyince ve DP portu olmayınca Nvidia alasım gelmiyor, O Freesync kullanılacak :D, ama şu AMD bu aralar yazılımsal sıkıntılarda çıldırtacak beni, 5000 serisini bozmuştu yazılımda şimdi 500 serisine sıçradı :/.

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Sefa
Monitör Freesync destekleyince ve DP portu olmayınca Nvidia alasım gelmiyor, O Freesync kullanılacak :D, ama şu AMD bu aralar yazılımsal sıkıntılarda çıldırtacak beni, 5000 serisini bozmuştu yazılımda şimdi 500 serisine sıçradı :/.
O konuda sonuna kadar katılıyorum hocam kartı 3-4 ay önce aldım 2 ay kadar canım çıktı wattman yüzünden. Wattman hatası almadan uyuyamıyordum o dereceye geldi. Sonunda sorunun sanırsam msi afterburner ve yanlış driver birleşiminden oluştuğunu buldum. Format atıp, Eski bir driver yükleyip afterburner'i de hiç yüklemedim 2 aydır aramız iyi kartla. Ama her an sağ alttan wattman yazılı bir bildirim gelecek gibi hissediyorum :LOL: freesync iyidir ya gsync desteği yoksa zaten geçmenin çok anlamı olmayacak dediğin gibi hocam

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
O konuda sonuna kadar katılıyorum hocam kartı 3-4 ay önce aldım 2 ay kadar canım çıktı wattman yüzünden. Wattman hatası almadan uyuyamıyordum o dereceye geldi. Sonunda sorunun sanırsam msi afterburner ve yanlış driver birleşiminden oluştuğunu buldum. Format atıp, Eski bir driver yükleyip afterburner'i de hiç yüklemedim 2 aydır aramız iyi kartla. Ama her an sağ alttan wattman yazılı bir bildirim gelecek gibi hissediyorum :LOL: freesync iyidir ya gsync desteği yoksa zaten geçmenin çok anlamı olmayacak dediğin gibi hocam
O wattman hatasına bir ben yakalanmadım sanırım, benim görüşüm fan ayarı veya kartın ayarlarını kurcalamaktan olan bir arıza, G-sync konusunda ise Display port olan freesync monitörlerde Nvidia destek verdi ve G-sync da çalışıyor, ama benim monitörde yok işte :D.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Emre Eryılmaz
Ben hayalime ulaştım ama hala forumdayım :D

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Sefa
O wattman hatasına bir ben yakalanmadım sanırım, benim görüşüm fan ayarı veya kartın ayarlarını kurcalamaktan olan bir arıza, G-sync konusunda ise Display port olan freesync monitörlerde Nvidia destek verdi ve G-sync da çalışıyor, ama benim monitörde yok işte :D.
Bence de kartın frekans değerlerini kurcalamak sebep oluyordu amd kontrol panelinden ayarları açmıştım çünkü her seferinde. Monitor konusunda yapacak bir şey yok o zaman amd'ye devam ediyoruz :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Emre Eryılmaz

Nasus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
serdar kanbir
Rtx 2080 super gerçekler:1050ti

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Sistem toplama fırsatım olduğumda Rx 5500xt 4gb r5 1600 12nm 16 ram b450m 600w psu güzel kasa 480 ssd falan bide 144hz 1ms acer gerçekçi olmak lazım.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bence de kartın frekans değerlerini kurcalamak sebep oluyordu amd kontrol panelinden ayarları açmıştım çünkü her seferinde. Monitor konusunda yapacak bir şey yok o zaman amd'ye devam ediyoruz :D
RX 5000 serisinin sıcaklıkları çok hoşuma gitti, Gigabyte ın 3 fanlı RX 5600Xt si 60 derece geçmeyince içimden dedimki bu kart benim ruh ikizim :D. (Sıcaklık değerlerine çok takıntılıyım)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,755
Üyeler
162,056
Son üye
badromancex-efe
Top Bottom