Neler Yeni

İlgilenenler İçin Gamepass İndirimi!

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Oğuz
Bütçe
399
Uygun gibi geldi ve almayı düşünüyorum. Sizlere de paylaşmak istiyorum.

Ekler

• 1.png
    1.png
    540.4 KB · Hit: 351

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Demon Shawty
Uygun gibi geldi ve almayı düşünüyorum. Sizlere de paylaşmak istiyorum.
Hayatta vermem bu parayı içim acır paramı buna bayılırsam bunu alıcağıma gider 40 liraya itemsatıştan 3 aylık hesap alırım (aldım) onun sorunu sadece ubisoft ea gibi firmaların oyunu oynanmıyor ayrı launcher oldukları için verilmez gamepass e 400 konsol için almıyorsan 3 aylık olsa bile pc için fazla fiyatt 👎
İnsanlar zamanında o fiyata yıllık aldı benim içim acır o parayı verirsem para değeri şuan daha düşük olsa bile hala fazla 400

Son düzenleme:

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Alican ekinci
Hayatta vermem bu parayı içim acır paramı buna bayılırsam bunu alıcağıma gider 40 liraya itemsatıştan 3 aylık hesap alırım (aldım) onun sorunu sadece ubisoft ea gibi firmaların oyunu oynanmıyor ayrı launcher oldukları için verilmez gamepass e 400 konsol için almıyorsan 3 aylık olsa bile pc için fazla fiyatt 👎
İnsanlar zamanında o fiyata yıllık aldı benim içim acır o parayı verirsem para değeri şuan daha düşük olsa bile hala fazla 400
cod6 için almayı düşünüyordumda itemsatış diyince mantıklı geldi :D cod u pintipandadan bitiririm.

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de indiana jones falan oynamak için almayı düşünüyorum. Hesap almak mantıklı ama güvenemiyorum.

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
formedos
Ben de indiana jones falan oynamak için almayı düşünüyorum. Hesap almak mantıklı ama güvenemiyorum.
Hocam sadece Indiana Jones için ise bekleyin derim, direk 1-2 aylık kendi sitesinden alın, zaten Aralık'ta çıkacak PC'ye herhalde. Bu hesap işleri felan sakat bazen gerek yok bence.

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Demon Shawty
itemsatışa baktım 1 günlük hesap satıyolar 250 lira :D bence gamepass almak daha mantıklı.
Hocam 3 aylık aldım adam direkt değişti şifreyi düzgün satıcı lazım 40 tl gitti mesela sonra sinir oldum başka satıcıdan aldım şifreside hala duruyor ama gamepass i bitti satıcıyı atabilirim isteyen olursa

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
itemsatıştan almak saçmalık. Herkesin girdiği hesap girmek zulüm online yok.

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Demon Shawty
itemsatıştan almak saçmalık. Herkesin girdiği hesap girmek zulüm online yok.
Hocam öyle olmuyor o online var bide sana microsoft hesabı veriyor onu microsoft store a giriyorsun sonra otomatik xbox uygulamasına geçiyo gamepass üyeliği kendi hesabına senin

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Hocam öyle olmuyor o online var bide sana microsoft hesabı veriyor onu giriyorsun sonra senin kendi xbox hesabona geçiyo gamepass üyeliği
kodlar promo oluyo genelde. 2.ye fln kullanamıyorsun (kod diyorsan).

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Demon Shawty
kodlar promo oluyo genelde. 2.ye fln kullanamıyorsun (kod diyorsan).
Yok kod değil sana e posta şifre veriyor genelde outlook onu microsoft store a giriyorsun sonra kapatıyon xbox uygulamasına girdiğinde hesabında gamepass gözüküyor zaten direkt

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Oğuz
Hocam sadece Indiana Jones için ise bekleyin derim, direk 1-2 aylık kendi sitesinden alın, zaten Aralık'ta çıkacak PC'ye herhalde. Bu hesap işleri felan sakat bazen gerek yok bence.
Game pass listesine bir baktım. Age of Mythology, Call of Duty 6 ve Indiana Jones gayet oynanır gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,759
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom