Hayatta vermem bu parayı içim acır paramı buna bayılırsam bunu alıcağıma gider 40 liraya itemsatıştan 3 aylık hesap alırım (aldım) onun sorunu sadece ubisoft ea gibi firmaların oyunu oynanmıyor ayrı launcher oldukları için verilmez gamepass e 400 konsol için almıyorsan 3 aylık olsa bile pc için fazla fiyattUygun gibi geldi ve almayı düşünüyorum. Sizlere de paylaşmak istiyorum.
cod6 için almayı düşünüyordumda itemsatış diyince mantıklı geldi cod u pintipandadan bitiririm.Hayatta vermem bu parayı içim acır paramı buna bayılırsam bunu alıcağıma gider 40 liraya itemsatıştan 3 aylık hesap alırım (aldım) onun sorunu sadece ubisoft ea gibi firmaların oyunu oynanmıyor ayrı launcher oldukları için verilmez gamepass e 400 konsol için almıyorsan 3 aylık olsa bile pc için fazla fiyatt
İnsanlar zamanında o fiyata yıllık aldı benim içim acır o parayı verirsem para değeri şuan daha düşük olsa bile hala fazla 400
Ben de indiana jones falan oynamak için almayı düşünüyorum. Hesap almak mantıklı ama güvenemiyorum.Hayatta vermem bu parayı içim acır paramı buna bayılırsam bunu alıcağıma gider 40 liraya itemsatıştan 3 aylık hesap alırım (aldım) onun sorunu sadece ubisoft ea gibi firmaların oyunu oynanmıyor ayrı launcher oldukları için verilmez gamepass e 400 konsol için almıyorsan 3 aylık olsa bile pc için fazla fiyatt
İnsanlar zamanında o fiyata yıllık aldı benim içim acır o parayı verirsem para değeri şuan daha düşük olsa bile hala fazla 400
Hocam sadece Indiana Jones için ise bekleyin derim, direk 1-2 aylık kendi sitesinden alın, zaten Aralık'ta çıkacak PC'ye herhalde. Bu hesap işleri felan sakat bazen gerek yok bence.Ben de indiana jones falan oynamak için almayı düşünüyorum. Hesap almak mantıklı ama güvenemiyorum.
itemsatışa baktım 1 günlük hesap satıyolar 250 lira bence gamepass almak daha mantıklı.cod6 için almayı düşünüyordumda itemsatış diyince mantıklı geldi cod u pintipandadan bitiririm.
Hocam 3 aylık aldım adam direkt değişti şifreyi düzgün satıcı lazım 40 tl gitti mesela sonra sinir oldum başka satıcıdan aldım şifreside hala duruyor ama gamepass i bitti satıcıyı atabilirim isteyen olursaitemsatışa baktım 1 günlük hesap satıyolar 250 lira bence gamepass almak daha mantıklı.
itemsatıştan almak saçmalık. Herkesin girdiği hesap girmek zulüm online yok.Hayatta vermem bu parayı içim acır paramı buna bayılırsam bunu alıcağıma gider 40 liraya itemsatıştan 3 aylık hesap alırım (aldım) onun sorunu sadece ubisoft ea gibi firmaların oyunu oynanmıyor ayrı launcher oldukları için verilmez gamepass e 400 konsol için almıyorsan 3 aylık olsa bile pc için fazla fiyatt
Hocam öyle olmuyor o online var bide sana microsoft hesabı veriyor onu microsoft store a giriyorsun sonra otomatik xbox uygulamasına geçiyo gamepass üyeliği kendi hesabına seninitemsatıştan almak saçmalık. Herkesin girdiği hesap girmek zulüm online yok.
kodlar promo oluyo genelde. 2.ye fln kullanamıyorsun (kod diyorsan).Hocam öyle olmuyor o online var bide sana microsoft hesabı veriyor onu giriyorsun sonra senin kendi xbox hesabona geçiyo gamepass üyeliği
Yok kod değil sana e posta şifre veriyor genelde outlook onu microsoft store a giriyorsun sonra kapatıyon xbox uygulamasına girdiğinde hesabında gamepass gözüküyor zaten direktkodlar promo oluyo genelde. 2.ye fln kullanamıyorsun (kod diyorsan).
Game pass listesine bir baktım. Age of Mythology, Call of Duty 6 ve Indiana Jones gayet oynanır gibi duruyor.Hocam sadece Indiana Jones için ise bekleyin derim, direk 1-2 aylık kendi sitesinden alın, zaten Aralık'ta çıkacak PC'ye herhalde. Bu hesap işleri felan sakat bazen gerek yok bence.
şu an sitede gözükmüyor yada ben bulamadım link atabilir misiniz acaba?Uygun gibi geldi ve almayı düşünüyorum. Sizlere de paylaşmak istiyorum.