ilginç ram sorun

ENESBABA

80+
Reaksiyon skoru
0
Öncelikle selamın aleyküm karşılaşdığım ilginç bir sorun var corsair 8gb 2666 mhz ramımın yanına hyperx 4gb 2666 mhz bir ram aldım ilk gün sorun yoktu fakat bugün mouse donup kalıyor usbsini tak çıkar yapıyorum düzeliyor 10 dakka sonra tekrar aynı ramı sökünce sıkıntı yok nedenn yapar?

bios ayarlarından ramlerin mhz değerlerini aynı yap sonradan tak çıkar yaptığın için stok mhz de çalışır belki sana bu yüzden sorun çıkarmış olabilir bir dene .

bios ayarlarından ramlerin mhz değerlerini aynı yap sonradan tak çıkar yaptığın için stok mhz de çalışır belki sana bu yüzden sorun çıkarmış olabilir bir dene .
baktım şimdi anakartım 2133 destekliyor ramların biri 1333 biri 1000 mhz de çalışıyo xmp açıyorum ama değişen bişi yok yine

baktım şimdi anakartım 2133 destekliyor ramların biri 1333 biri 1000 mhz de çalışıyo xmp açıyorum ama değişen bişi yok yine
ikisi de aynı mhz de çalışıyorsa ve hala sıkıntı çıkıyorsa daha bilen birinden yardım almalısın . Donanım arşivi nin sistem topladıktan sonra yapılması gerekenler videosu var orda ram sağlığı kontrol etme ile ilgili madde var ramleri orda ki testte sok eğer ramlaer sıkıntılı çıkmazsa başka bir sorun vardır ama ramtestini yapmanı öneririm

ikisi de aynı mhz de çalışıyorsa ve hala sıkıntı çıkıyorsa daha bilen birinden yardım almalısın . Donanım arşivi nin sistem topladıktan sonra yapılması gerekenler videosu var orda RAM sağlığı kontrol etme ile ilgili madde var ramleri orda ki testte sok eğer ramlaer sıkıntılı çıkmazsa başka bir sorun vardır ama ramtestini yapmanı öneririm
cpuled ışığı yaktı bide

Geri