heysamed
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 93
- İsim
- Gürkan Samet Yılmazel
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayar
Çoklu Konu, Spam
İyi aksamlar abiler.. ilişki derken bel altı değil öncelikle belirteyim. Normal ikili kız arkadaş konusunda kendimi yetersiz hissediyorum yaş 23 çok fazla ilişkimde oldu ama en uzunu 6 ay flan sürdü. Kız bulmakta sorun yaşamıyorum bir şekilde görüşebileceğim kızı buluyorum ama gerisi gelmiyor. Ben bir dahaki görüşme için can atmıyorum sadece can sıkıntısı için buluşmak istiyorum sevemiyorum deniyorum olmuyor en ufak kusurları beni kendilerinden soğutuyor. Hepsi olmasa da bir kaçı gerçekten bana samimi iyi yaklaştılar ama yok sevemedim. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yaşıtlarımın ilişkilerini gördükçe gıpta ediyorum açıkcası. Ayrıca belirtmeliyim ki kendimi hiç ağır birisi gibi hissetmiyorum yani nasıl desem ağırlığını koyabilen birisi değilim, yada koymak istemiyorum, sevmediğim için önemsemiyorum da olabilir ben daha neyin ne olduğunu bilmiyorum. Acayip buhrandayım psikiyatriye mi gitmeliyim anlamadım. Yol yordam gösterecek var mı? Boy 1.71 acaba bundan dolayı mı diyorum ama benden kısa olanları gördükçe bu tezde çürüyor. Şimdiden teşekkürler.