BobMarleyFaruk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 639
Dinleyerek nasil tecrübe ediyor anlatsana birazİnsan sadece yaşayarak tecrübe edinmez yanlışın var dinleyerekte tecrübe edinilebilir
Dinleyerek nasil tecrübe ediyor anlatsana birazİnsan sadece yaşayarak tecrübe edinmez yanlışın var dinleyerekte tecrübe edinilebilir
Tecrübe deneyim demektir deneyimler diyorum sadece yaşanarak kazanılmaz deneyim kazanmış kişilerden dinlenerekte kazanılabilir mesela benim yaşamış olduğum kötü bir tecrübeyi konu sahibine anlatırsam konu sahibide bunu yaşamamak için daha temkinli ve dikkatli olur yani deneyim kazanır basitçe böyle anlatabildim miDinleyerek nasil tecrübe ediyor anlatsana biraz
iliski konularinda insanlar sürekli kendini kandirir o yüzden dinleyerek deneyim iliski konularinda fis kalirTecrübe deneyim demektir deneyimler diyorum sadece yaşanarak kazanılmaz deneyim kazanmış kişilerden dinlenerekte kazanılabilir mesela benim yaşamış olduğum kötü bir tecrübeyi konu sahibine anlatırsam konu sahibide bunu yaşamamak için daha temkinli ve dikkatli olur yani deneyim kazanır basitçe böyle anlatabildim mi
Katılmıyorum bence çok yanlış ben çok faydasını gördüm çokta fayda sağladım sen böyle düşünebilirsin yapacak bir şey yokiliski konularinda insanlar sürekli kendini kandirir o yüzden dinleyerek deneyim iliski konularinda fis kalir