Golf 4 R32
80+ Silver
Opel bakabilirsiniz bence
bu fiyata bulamadım hocam adam akıllı bulduklarımda 250 300 binde veya ağır hasarlıBluemotion Comfortline Golf alırım yine de Egea almam.
düşük km var mıdır bu fiyata1.2 tsi leon bulabilirsiniz o paraya mk3 kasa
turbosuz bir şey alma derken yenilerde turbo var mı ki dizellerde var okeyde benzinlilerde yok sanırım en azından bu bütçede . 1,2 tsı poloda falanda yoktur sanırım 2014 2015 filanturbosuz sakın bişi alma atmosferik araba hem gitmez hem yakar lpg olayına falan girme hiç gerek yok bu yakıt fiyatları ile neye binsen çok yakıyor bari gitsin arıza açmasın
tsi lar turbo dizellerin hepsi turbo aşağıda 1.4 egea falan demişler onlar için yazdım turbosuz hiç bişi alma lpg kullanmaturbosuz bir şey alma derken yenilerde turbo var mı ki dizellerde var okeyde benzinlilerde yok sanırım en azından bu bütçede . 1,2 tsı poloda falanda yoktur sanırım 2014 2015 filan
Tsı zaten adı üstünde turboturbosuz bir şey alma derken yenilerde turbo var mı ki dizellerde var okeyde benzinlilerde yok sanırım en azından bu bütçede . 1,2 tsı poloda falanda yoktur sanırım 2014 2015 filan
Dostum ilk arabanı alıyorsan bana sorarsan ya az buz sorun çıkaracak bir şey al ki temel parçalarını öğren en ufak bir arızada yolda kalınca ne yapacağını bilirsinbirde 765 egeaya vermek koyuyor be 2016 17 filan alıp ilerde değişsem daha iyi olmaz mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ahahah dedim. civicler filan pahalı ya. golf 7 istiyordum ama onlarında fiyatları malüm uçuşta ve düşmek bilmiyor.
ben biriktirdikçe oda gidiyor
temel parçaları biliyorum hocam babam araba tamircisi ama şuan emekli. attığınız araba birisi 240 250 binde diğeri iyi gibi duruyor ama expertiz de baya sıkıntılı tavanda dolu izi v.s ondan ucuz yani.Dostum ilk arabanı alıyorsan bana sorarsan ya az buz sorun çıkaracak bir şey al ki temel parçalarını öğren en ufak bir arızada yolda kalınca ne yapacağını bilirsin
ya da hiç sorun çıkarmayacak bir şey al ki sanayi yüzü görme.
Şahsen önerim mazda 3 olur.
temiz golf alabilsem düşünmem alırımda temizlerine yetmiyorHocam öyle golfe vs girme bence. Parçası hangisinin daha ucuzsa ona yönel.
aynen öyle aslında poloların otomatiği daha çok satılıyor diye biliyorum kadınlar filan biniyor v.s ya ondan dolayıEge parça fiyatları vs. olarak çok iyi ama wolkswagene binmek daha iyi olur bence. İkisi de az yakiyor zaten.
Siz nasıl bir şey istiyorsunuz hız mı konfor mu?temel parçaları biliyorum hocam babam araba tamircisi ama şuan emekli. attığınız araba birisi 240 250 binde diğeri iyi gibi duruyor ama expertiz de baya sıkıntılı tavanda dolu izi v.s ondan ucuz yani.
temiz golf alabilsem düşünmem alırımda temizlerine yetmiyor
aynen öyle aslında poloların otomatiği daha çok satılıyor diye biliyorum kadınlar filan biniyor v.s ya ondan dolayı
hız derken zaten şehir içi çok hızlıda sürülmez ama basıncada biraz gitsin yani conforda olursa iyi olur işteSiz nasıl bir şey istiyorsunuz hız mı konfor mu?
TSİ zaten turbo stratified injection demek