Neler Yeni

Yardım İLK ARABAM İÇİN ÖNERİ LAZIM.

yusuftheayay

80+ Bronze
birde 765 egeaya vermek koyuyor be :D 2016 17 filan alıp ilerde değişsem daha iyi olmaz mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ahahah dedim. civicler filan pahalı ya. golf 7 istiyordum ama onlarında fiyatları malüm uçuşta :D ve düşmek bilmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben biriktirdikçe oda gidiyor
Paranı tutma zaten al bitane kullanmasan bile yatsın kapının önünde sonra satar alırsın

emre13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet Emre
direkt model tavsiyesi vermeyeceğim ama ilk araban olduğu için elbet alışana kadar çizecek hatta vuracaksın. Bu yüzden alacağın arabanın hatasız boyasız olmasına vs özen gösterme daha uyguna alabiliyorsan bel altı boyalı vs bakabilirsin. Boyalı arabayı sürtüp boyadığında değerinden bir şey kaybetmeyecek sonuçta.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
direkt model tavsiyesi vermeyeceğim ama ilk araban olduğu için elbet alışana kadar çizecek hatta vuracaksın. Bu yüzden alacağın arabanın hatasız boyasız olmasına vs özen gösterme daha uyguna alabiliyorsan bel altı boyalı vs bakabilirsin. Boyalı arabayı sürtüp boyadığında değerinden bir şey kaybetmeyecek sonuçta.
aynen mantıklı :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Mert YÜKSEL
2022 Fiat egea 1.4 Fire Street Hb kullanıyorum şimdi 2 ay önce 675 e otoplus aracılığı ile aldım. 1.2 tdi 2014 polo kullanmış biri olarak sorunsuz yeni ve benzinli bir araç bineyim istersen Egea iyidir. LPG de sorunsuz çalışıyor ama ben istanbul trafiği olsa bile LPG taktırmayı düşünmüyorum.
Egea ile ilgili sorularını bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim. Anlık olarak 2.500 küsür km yaptım bu 2 aylık sürede

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
2022 Fiat egea 1.4 Fire Street Hb kullanıyorum şimdi 2 ay önce 675 e otoplus aracılığı ile aldım. 1.2 tdi 2014 polo kullanmış biri olarak sorunsuz yeni ve benzinli bir araç bineyim istersen Egea iyidir. LPG de sorunsuz çalışıyor ama ben istanbul trafiği olsa bile LPG taktırmayı düşünmüyorum.
Egea ile ilgili sorularını bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim. Anlık olarak 2.500 küsür km yaptım bu 2 aylık sürede
hocam konfor sürüş ve donanım olarak nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Mert YÜKSEL
hocam konfor sürüş ve donanım olarak nasıl?

Konfor olarak İstanbul trafiğinde acemi olmama rağmen hiç zorluk yaşatmıyor. Gerek debriyajın yumuşaklığı, yokuş kalkış desteği hayat kurtadan detaylar, viraj içi aydınlatması olması şaşırttı beni o da iş görüyor. Tek üzüldüğüm bluetooth üzerinden şarkı çalamıyor oluşum. Çağrı cevaplayabiliyorum veya arayabiliyorum ama şarkı çalmıyor maalesef, Iphone kullanıyorum. Usb ile bağladığım zaman Ipod olarak algılıyor ve ancak o zaman istediğim şarkıları dinleyebiliyorum.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
Konfor olarak İstanbul trafiğinde acemi olmama rağmen hiç zorluk yaşatmıyor. Gerek debriyajın yumuşaklığı, yokuş kalkış desteği hayat kurtadan detaylar, viraj içi aydınlatması olması şaşırttı beni o da iş görüyor. Tek üzüldüğüm bluetooth üzerinden şarkı çalamıyor oluşum. Çağrı cevaplayabiliyorum veya arayabiliyorum ama şarkı çalmıyor maalesef, Iphone kullanıyorum. Usb ile bağladığım zaman Ipod olarak algılıyor ve ancak o zaman istediğim şarkıları dinleyebiliyorum.
hm anladım. hocam bluetoot bağlamanın kablolu harici yolu yokmu aparat filan v.s

Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Mert YÜKSEL
hm anladım. hocam bluetoot bağlamanın kablolu harici yolu yokmu aparat filan v.s
Açıkçası hiç uğraşmadım. Kablo ile bağlayınca istediğim gibi çalabiliyorum. Yakın zamanda multimedya ekran ve geri görüş kamerası takacağım. Sensör olmasına rağmen nadirende olsa lazım oluyor.

Mert

80+ Silver
Belki sıfır Ibiza bulunabilir pazarlıkla. İlk aracım olarak tercih ettim, memnunum. Egeadan fersah fersah üstün bir araç.

Egea ilk araç için biraz büyük kalıyor. Benzinlisi yağ yakıyor, dizelleri ise pahalı. Nispeten yaşı ve kilometresi olan modelleri yıpranmış oluyor.

avria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
avria
Egea teneke alınmaz çöp.

Rudiarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Samet Yılmaz
Şuan araç satışları durgun çünkü banka kredi vermiyor, halkımızda nakit yok bayileri arayıp 0 araç stoklarını sorabilirsin bayiler de sana geri dönüş yapar ve ekstra araç donanımlarını da ücretsiz verebilir satış yapmak için.
https://www.arabam.com/blog/danisman/turkiyede-en-ucuz-sifir-otomobiller/ burdan fiyatlara bak renault taliant önermiyorum fiat egea güzeldir

Dediğim gibi hem fiyat öğren hemde bütçeni belirtip ek donanımlar iste nakit paran var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,678
Üyeler
160,874
Son üye
Euroolmus40lira
Top Bottom