Neler Yeni

İlk bilgisayar + İlk oyun = Hüsran

Murkof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mert Soydan
Merhaba millet. 5 senedir bilgisayar almak istiyodum YouTube dan hep oyunları takip edip birgün ben de oynicam diye hayal kuruyodum. İki hafta önce bilgisayar aldım. Dün Far Cry 3 kurdum. Abi oyunu oynayamadım resmen. Sorun da oyunda falan değil ha bende. Ben hiç bilgisayarda oyun oynamadım önceden. Hep telefondan mobil oyunlar oynardım. Klavyeye geçtim elim ayağım birbirine dolandı çatışma sırasında klavyeden tuş arıyorum o zamana kadar botlar beni öldürüyo. Okadar hayalden sonra bu olay moralimi bozdu 😓

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Zaten 0 dan süper pc ye geçmek bence saçmalık
yeni pc almak isteyen kişinin pc kullanmayı bilmeli bence eski çöp bir pc yi uzun süre kullanacak yeni sistemini aldığında da eski pc yi tekmeleyip yeni pc ye oturacak.
Bence böyle olmalı.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Hocam üzülmeyin yavaş yavaş alışacaksınız.
Normaldir.

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Merhaba millet. 5 senedir bilgisayar almak istiyodum YouTube dan hep oyunları takip edip birgün ben de oynicam diye hayal kuruyodum. İki hafta önce bilgisayar aldım. Dün Far Cry 3 kurdum. Abi oyunu oynayamadım resmen. Sorun da oyunda falan değil ha bende. Ben hiç bilgisayarda oyun oynamadım önceden. Hep telefondan mobil oyunlar oynardım. Klavyeye geçtim elim ayağım birbirine dolandı çatışma sırasında klavyeden tuş arıyorum o zamana kadar botlar beni öldürüyo. Okadar hayalden sonra bu olay moralimi bozdu 😓
Alışırsın, hiçbirimiz oyunlarda usta olarak doğmadık. Oynadıkça alışırsın.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13

Burada antreman yaparak klavyede olan tuşları ezberle. Tuşları öğrenmen yeterli.

Ben 109 WPM civarı yapıyorum.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ben şuan bu pc de gta sanandreas bile oynayamıyorum. Merak etme alışırsın.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal

Burada antreman yaparak klavyede olan tuşları ezberle. Tuşları öğrenmen yeterli.

Ben 109 WPM civarı yapıyorum.
saniyelik bakımda 150 yi gördüm ama berbat kondisyonum sayesinde en fazla 100wpm almayı başarabildim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavyede tuşların yerini öğren önce ondan sonra oynamaya alışırsın zaten farkedince oyunlar genelde klavyenin sol yarısını kullanır. MMORPG falansa araya I gibi harflerde girer

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Aynısının tersi de oluyo fena pubg mobil oynardım eskiden cs go ya başlıyınca oynayamaz oldum

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Reis oynaya oynayay oluyor o. Herkes anasının karnından bilgisayar ile doğmuyor. Biraz oyna, klavyeye ve mouse alış sonra oyun oynadıkça gelişirsin.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Hemen olacak şey değil zaten.
Ortaokul, lise, üniversite okumadan doktor olmak istiyorsun sanki.

Top Bottom