Çözüldü✓ İLK DDR5 SİSTEM YARDİMİ PLSS

az daha çıkıp b650 almaya çalış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pearless sağlam değil mi yani
Pearlessi gösterip , böyle sağlam bişey al diyorum ?? Yanlış anladın galiba 😀

Aman aman bu plastikler uzak kalsin 🥲
nasıl plastik anlmadım snowman gayet iyi sogutucuları fiyatı uygun sıvı sogutma eger hava sogutma düşünüyor iseniz qietbebek in attıgı güzel 1300 e

Bunu alabilirim gibi
Tavsiye ettiğin soğutucu aliyim mi? Soğutma açısından bilgim yok okey ise çekiyorum onu

nasıl plastik anlmadım snowman gayet iyi sogutucuları fiyatı uygun sıvı sogutma eger hava sogutma düşünüyor iseniz qietbebek in attıgı güzel 1300 e
240mm olani aldim plastik olduğu için anakart bağlandığım zaman kırdım çöpe attim tamir olmuyor diye yatiyor evde uğraşmiyorum.

2 aylık 240mm soğutucu var ilanımda ilgileni çekerse bakabilirsin hocam. Keyfi olarak 360a görmek için satıyorum.
Hava soğutucuda kaldı aklım sıvıyı biraz salmak istiyorum.

Bunu alabilirim gibi

Tavsiye ettiğin soğutucu aliyim mi? Soğutma açısından bilgim yok okey ise çekiyorum onu

240mm olani aldim plastik olduğu için anakart bağlandığım zaman kırdım çöpe attim tamir olmuyor diye yatiyor evde uğraşmiyorum.

Hava soğutucuda kaldı aklım sıvıyı biraz salmak istiyorum.
İyidir o soğutucu hocam alabilirsin

pearless çok iyi bi soğutucu istersen argb modeli var aynı sitede fiyat sıkıntı değilse seçim senin

Son yardimlarinizi bekliyorum ya
pearless çok iyi bi soğutucu istersen argb modeli var aynı sitede fiyat sıkıntı değilse seçim senin
Argbsiz bi kasa tavsiyen + anakart tavsiyen olursa miss olur ikisi 6.5k denk gelirse daha guzel olur 7k zorlarim

Son yardimlarinizi bekliyorum ya

Argbsiz bi kasa tavsiyen + anakart tavsiyen olursa miss olur ikisi 6.5k denk gelirse daha guzel olur 7k zorlarim
sadece kasa mı psu ?

ram 16 mı aldın 32 mi

sadece kasa mı psu ?

ram 16 mı aldın 32 mi
Sadece kasa psu var bende sifir degisimden geldi ve soğutucu olarakda bu nasıl olur sence?

sadece kasa mı psu ?

ram 16 mı aldın 32 mi
32gb ram görselleri konu başlığında var

Sadece kasa psu var bende sifir degisimden geldi ve soğutucu olarakda bu nasıl olur sence?

aynısının beyazı fiyata ve renk zevkine göre alabilirsin beyaz kasa istersin misin ?

birde hangi ekran kartını aldın sığacak bir kasa önereyim

Geri