Neler Yeni

İlk defa araba alacak birisine öneriler

EsdeathSama

80+ Bronze
Bütçe
1500000
22 yaşında yeni ehliyet almış biri olarak 1 ila 1.5m arası bir bütçeye araba almak istiyorum. Ehliyeti manuel vitesten aldım fakat manuel kullanmak zor geliyor. O yüzden kesinlikle otomatik alacağım. Onun dışında arabalar hakkında hiç fikrim yok. Büyük aile arabası gibi değilde daha şık, spor duran bir araç istiyorum. Sıfır bulunabiliyorsa tercih ederim.

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Resul ÇAKAR
Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız bir hayat dilerim.
0 almanı tavsiye etmem, en nihayetinde biraz trafikte pişmen gerektiğini düşünüyorum. 0'a yakın kalite görünüş ve performans olarak güzel arabalar var bu paraya. Önceliklerin neler? kendine ait park alanın var mı? veya park sıkıntı mı senin için? Cam tavan vs olsun ister misin? güç konfor yakıt kalite özellik yenilik duruş nedir senin istediklerin?

EsdeathSama

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız bir hayat dilerim.
0 almanı tavsiye etmem, en nihayetinde biraz trafikte pişmen gerektiğini düşünüyorum. 0'a yakın kalite görünüş ve performans olarak güzel arabalar var bu paraya. Önceliklerin neler? kendine ait park alanın var mı? veya park sıkıntı mı senin için? Cam tavan vs olsun ister misin? güç konfor yakıt kalite özellik yenilik duruş nedir senin istediklerin?
Çok teşekkür ederimm

Oturduğum sitede daire başına 3 park yeri düşüyor o konuda sorunum yok. Cam tavan güzel olur, konfor ve yenilik tercih ederim.

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Resul ÇAKAR
Çok teşekkür ederimm

Oturduğum sitede daire başına 3 park yeri düşüyor o konuda sorunum yok. Cam tavan güzel olur, konfor ve yenilik tercih ederim.
Honda Civic
Skoda superb (uğraştırır bu paraya, denk gelirse bulabilirsin)
Skoda octavia
Chery omoda 5 (Bu tartışılır, iyice araştır arabayı almak istersen al. Benim param olsa alıp denerdim deneyen arkadaşlarım memnun)
Renault Megane 4 (Çok ön yargılıydım, bu aralar hoşuma gidiyor)
Volkswagen Golf
Cupra
Ford Focus (Belki tipini sevmezsin, ben sevmiyorum çok ama güzel araba)

Bu modeller arasından bi bakın bana hangilerine daha yakın olduğunu söyle sonra detaylı bakalım.

Bütçe de esneme yapabilirsen, yada pazarlığına güveniyorsan.
Cupra Fermantor
Renault Austral bunlarada bakabilirsin suv bunlar.

Pek ilgini çekeceğini sanmıyorum ama belki bi ihtimal diyerek;
Audi A3-A4 bakabilirsin
Opel astra yeni kasalar çok güzel duruyor belki almak istersin (Motor mekanik olarak önermediğim marka opel)
Volvo v40 bakabilirsin.
Bir tık üst segment bineyim dersen eğer; Ford mondeo, Honda Accord bakabilirsin.
2. el satış derdim yok dersen alfa romeo giulietta aşık olduğum bir araba.
Sen bi bak hocam senin cevabına göre detayandırırız.

EsdeathSama

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Honda Civic
Skoda superb (uğraştırır bu paraya, denk gelirse bulabilirsin)
Skoda octavia
Chery omoda 5 (Bu tartışılır, iyice araştır arabayı almak istersen al. Benim param olsa alıp denerdim deneyen arkadaşlarım memnun)
Renault Megane 4 (Çok ön yargılıydım, bu aralar hoşuma gidiyor)
Volkswagen Golf
Cupra
Ford Focus (Belki tipini sevmezsin, ben sevmiyorum çok ama güzel araba)

Bu modeller arasından bi bakın bana hangilerine daha yakın olduğunu söyle sonra detaylı bakalım.

Bütçe de esneme yapabilirsen, yada pazarlığına güveniyorsan.
Cupra Fermantor
Renault Austral bunlarada bakabilirsin suv bunlar.

Pek ilgini çekeceğini sanmıyorum ama belki bi ihtimal diyerek;
Audi A3-A4 bakabilirsin
Opel astra yeni kasalar çok güzel duruyor belki almak istersin (Motor mekanik olarak önermediğim marka opel)
Volvo v40 bakabilirsin.
Bir tık üst segment bineyim dersen eğer; Ford mondeo, Honda Accord bakabilirsin.
2. el satış derdim yok dersen alfa romeo giulietta aşık olduğum bir araba.
Sen bi bak hocam senin cevabına göre detayandırırız.
Normalde büyük araba düşünmüyordum ama chery omoda 5 ve cupra formentor çok hoşuma gitti.
Bunlar dışında skoda superb çok iyi duruyor. İçine özellikle bayıldım.

Sizce hangisi ne şekilde daha iyidir, hangi motor tercih edilmeli?

Örümcek Adam

80+ Bronze
makyajlı kasa honda civic'e bakmanızı öneririm.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,409
İsim
uwu
1.5 tsi tiguan çok güzel piyasasıda hızlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Other world
bir tane teyp'e bir tane eminoşa bir tane oğlana almayı unutma. alana şimdiden hayırlı olsun.

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Osman Can
Anladığım kadarıyla ailende de araba var o yüzden sen maksimum 2 kişi kullanırsın bu arabayı örneğin uzun yola tatile falan o yüzden genç işi bence hatchback güzel olur önerim de A3 - Golf - Leon (temizi biraz zor bulunuyor namı serseri kasa çünkü)

EsdeathSama

80+ Bronze
bir tane teyp'e bir tane eminoşa bir tane oğlana almayı unutma. alana şimdiden hayırlı olsun.
Öyle maalesef yapacak bir şey yok :(
teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladığım kadarıyla ailende de araba var o yüzden sen maksimum 2 kişi kullanırsın bu arabayı örneğin uzun yola tatile falan o yüzden genç işi bence hatchback güzel olur önerim de A3 - Golf - Leon (temizi biraz zor bulunuyor namı serseri kasa çünkü)
Evet ailemde araba var, 2-3 kişi kullanırım genelde o yüzden çok büyük bir araca ihtiyacım yok haklısınız. Fakat Cherry'i özellikle çok sevdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben olsam bunu denerdim görünüş ve kozmetik açıdan. Şimdiden alacağına araç hayırlı olsun kardo
Cherry omoda 5 sıfırını bulabilir miyim? Tavsiye edilen satış fiyatları sitesinde çok yüksek durmuyor bütçeme göre.

Son düzenleme:

eneskaya6

80+ Silver
Tek bi model söyleyecem 2017/2018 Bmw 318i F30
320d/318D

Top Bottom