YigitIsTaken
80+ Bronze
Dahası
9. Sınıfım fizik den 17 aldım şimdi ne olmuş oldu ders tekrarı vs. falan mı?
2. sinavlarda da duzeltemezsen sene sonu sorumluluk sinavina gireceksin fizikten9. Sınıfım fizik den 17 aldım şimdi ne olmuş oldu ders tekrarı vs. falan mı?
Edebiyatın 50 altı gelirse sorumluluğa giriyorsun. Yoksa bir şey olmuyor.9. Sınıfım fizik den 17 aldım şimdi ne olmuş oldu ders tekrarı vs. falan mı?
? insanlara yanlis bilgi vermeEdebiyatın 50 altı gelirse sorumluluğa giriyorsun. Yoksa bir şey olmuyor.
Verdiğim bilginin neyi yanlış ? Edebiyat ana ders, edebiyat ortalaman 50 altı ise sene sonu sorumluluğa giriyorsun. Benim matematiğim genelde 50 altı gelirdi ama edebiyatım 50+ olduğu için hiç sorumluluğa girmedim.? insanlara yanlis bilgi verme
Adam fizikten kalmış böylece sene sonu fizikten sorumluluk sınavına girecek. Sen hiç bir şey olmuyor demişsinVerdiğim bilginin neyi yanlış ? Edebiyat ana ders, edebiyat ortalaman 50 altı ise sene sonu sorumluluğa giriyorsun. Benim matematiğim genelde 50 altı gelirdi ama edebiyatım 50+ olduğu için hiç sorumluluğa girmedim.
Fizikten kalmış ancak edebiyatı 50 üstü iste belirli bir derse kadar imkanı var. Sanırım 4 dersti bu konuda emin değilim ancak edebiyat harici 1 dersten kalınca sorumluluğa girmiyorsun. Ben matematikten kaldım girmedim mesela. Kendisi gidip hocasına falan sorsun bence.Adam fizikten kalmış böylece sene sonu fizikten sorumluluk sınavına girecek. Sen hiç bir şey olmuyor demişsin
Basitçe anlatıyorum genel ortalaman 50 üzeri ise istersersen 5-6 dersten kal sorumluluğa girmezsin ( edebiyat hariç ) edebiyattan kalırsan ortalama 90 olsa bile edebiyattan sorumluluğa girersin. ikinci olarak genel ortalaman 50 altı ise hangi dersten kaldiysan onun sınavına girersin
Fizikten kalmış ancak edebiyatı 50 üstü iste belirli bir derse kadar imkanı var. Sanırım 4 dersti bu konuda emin değilim ancak edebiyat harici 1 dersten kalınca sorumluluğa girmiyorsun. Ben matematikten kaldım girmedim mesela. Kendisi gidip hocasına falan sorsun bence.
Adam fizikten kalmış böylece sene sonu fizikten sorumluluk sınavına girecek. Sen hiç bir şey olmuyor demişsin