9. sınıf biyolojisi zor normaldir 10. sınıfta rahatlarsın biyolojidebnim notlarda kötü ama bu kadarda olmaz hocam ya biyolojim 39 bnim
2. sınavlara çalışmamız lazım bn pc yi bırakıyorum fps oyunları asla oynamayacağım sadece hafta sonları hikayeli oyun oyarım o kadar
sıkıntı şu çalışmadım derslerde uyudum zaten lgs den sonra moral düştü pskolojik olarak kötüyüm hepsi birleşince lgs de istediğim puanı alamadım sonrada zaten derse hafta da bir soru çözüyordum sonra hiç çözmedim hocaların gözünde yanlış kişilikte gözüküyorum9. sınıf biyolojisi zor normaldir 10. sınıfta rahatlarsın biyolojide
Gidip ders çalışmak ve odaklanmak yerine buraya gelip konu açmandan az çok senaryonun sonunu tahmin edebiliyorum...Arkadaşlar şu an ortalamam 54 ve 6 dersten kaldım sırasıyla şöyle
matematik 21
kimya 25
coğrafya 37
biyoloji 18
fizik (20-30 arası bi şey gelir)
almanca (10 alsam sevinirim)
sizce bunlar 2 sınavlarda sözlüyle kurtulabilecek seviyeye gelirmi
Arkadaşlar şu an ortalamam 54 ve 6 dersten kaldım sırasıyla şöyle
matematik 21
kimya 25
coğrafya 37
biyoloji 18
eyw kral en güzel yorumu sen yazöışsınZamanında 9 dersten kalıp hepsini vermiş biri olarak söylüyorum biraz çalış geçersin.
(Matematik, biyoloji, kimya gibi dersler vardı eski konularıma bakıp görebilirsin insanlar abartmayı sever)
Lise 1 de 6 zayıfım vardı yaz sınavlarına kalmıştım o sene kimsenin yapamadığını yapıp 6 sınıda vermiştim o sene tek dersi bile veremeyen arkadaşlarım vardı insan kafaya koyunca yapıyor. Metin 2 denen oyuna lanet olsun hayatımı mahvetti! Oyunları bırak derslerin düzelir.Arkadaşlar şu an ortalamam 54 ve 6 dersten kaldım sırasıyla şöyle
matematik 21
kimya 25
coğrafya 37
biyoloji 18
2. en iyi yorumLise 1 de 6 zayıfım vardı yaz sınavlarına kalmıştım o sene kimsenin yapamadığını yapıp 6 sınıda vermiştim o sene tek dersi bile veremeyen arkadaşlarım vardı insan kafaya koyunca yapıyor. Metin 2 denen oyuna lanet olsun hayatımı mahvetti! Oyunları bırak derslerin düzelir.
Kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama özellikle 11-12.sınıfsan coğrafya çok kolay her türlü geçersin almanca hocan gaddar değilse ikincı sinavdan 60-70 alsan geçirir.kimya ve biyolojiden üst sınıra yaklaş hocalarla aran iyiyse geçersin matematikten en az bir 70 alman lazim bence o da birakmaz fizikte biyo ve kimya ile ayni sekildeArkadaşlar şu an ortalamam 54 ve 6 dersten kaldım sırasıyla şöyle
matematik 21
kimya 25
coğrafya 37
biyoloji 18