Neler Yeni

İlk defa kaçak telefon alıcam yardım

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Mİ11t pro alıcam. İzmirde Çankayada bi yerden alıcam uzun süredir tanıdıklar alışveriş yapıyolar memnunlar. Adamla konuştuğumda Ömür boyu imei garantisi verdi 6 ayda donanımsal garanti verdi. Fiyat olarakda anlaştık Pazartesi gidip elden alıcam telefonu neleri kontrol etmem lazım?
tahminimce imei atılcağı için kapalı kutu olmucaktır.

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Gozalak
kapalı kutu diye bişey yok zaten hepsi kutusuz geliyor kutu tr de yapılıyor diye biliyorum.orjşnal kutu değil yani

Surtbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Sarakamış Balığı
Mİ11t pro alıcam. İzmirde Çankayada bi yerden alıcam uzun süredir tanıdıklar alışveriş yapıyolar memnunlar. Adamla konuştuğumda Ömür boyu imei garantisi verdi 6 ayda donanımsal garanti verdi. Fiyat olarakda anlaştık Pazartesi gidip elden alıcam telefonu neleri kontrol etmem lazım?
Yurtdışı fazla uğraşma bence mi11t pro imei atılmıyor diye biliyorum ben bir sorun oluncada başına büyük dert açar.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
ömür boyu imei güvenilir değil bu arada ileride bir gün patlarsa adamı bulamazsın veya ilgilenmeyebilir

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kardeşim kaçak ürün alma aldirtma sana naçizane tavsiyem

Orix

80+
Hiçbir satıcı ömür boyu imei satmıyor. Hep lafta benim çok tandigim telefoncu var akrabaam. Şuan yazdığım kaçak mi 8 pro. Tek çaren. Tuşlu sıfır telefon alıp imeisini attirmak. Ama güvenilir birine attircan. O şekilde olursa ömür boyu olur.

Kf TURKEY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kofturkan
Garantisi fln iyi ama bizimde akraba bana redmi note 8 pro satti kacak telefonu sifirlayamiyorum sifirlayinca imei gidiyor hatti okumuyor tavsiye etmem ama imei garantisi varmis gene sen bilirsin

Orix

80+
Bu arada zaten 6 ay imeisi patlamiyor. O arada tuşlu ayarlamaya çalışırsın.

Gugar61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
OFLU HOCA
Yurtdışı fazla uğraşma bence mi11t pro imei atılmıyor diye biliyorum ben bir sorun oluncada başına büyük dert açar.
Mi 11 serisine imei atılamıyor diye biliyorum..

w.mert

80+
ben telefoncuyum. hiçbir fark yok; imei sıkıntılı. bir süre beklemen gerekebilir

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Kullanan bi arkdaşım sıkıntı yaşamadım daha hiç. Direnç değişimi ile imei atilabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçbir satıcı ömür boyu imei satmıyor. Hep lafta benim çok tandigim telefoncu var akrabaam. Şuan yazdığım kaçak mi 8 pro. Tek çaren. Tuşlu sıfır telefon alıp imeisini attirmak. Ama güvenilir birine attircan. O şekilde olursa ömür boyu olur.
Hocam evde 3 4 tane telefon var imesi kullanabilir sıkıntı çıkarsa onlarinkini attirabilirim

Top Bottom