Neler Yeni

Ilk defa konsol aliyorum ne almalıyım?

crawles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Can Yurtaçan
Arkadaşlar sanırım ps4 alacağım. Peki ps plus da ne gibi özellikler var biri yardımcı olabilir mi? Mesela az bi baktım 3 ayrı sürümü var ps plusın. Onlar arasındaki fark nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde ps4 alırken hangi sürümünü almalıyım? Normal ps4, ps4 slim ve ps4 pro arasında çok fark var mı?
hocam alma ps4 bende var 25fps oyun deneyimi keyif vermiyor bir de fifa oynayan biriysen ps4teki fifa 23 eski nesil ama series s alırsan yeni nesil almış olacaksın oyunlar da 60fps daha akıcı olacak. kütüphanesinin genişliği seni yanıltmasın 25-30fps hepsi

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eray
Dostlar ilk defa oyun konsolu alacağım 2.el. Ben gamepass den dolayı xbox series s istiyorum ama abimler ps4 al diyolar. Sizce hangisini almalıyım? Her ikisininde artilarini ve eksilerini söyler misiniz.
böyle komik bir soru sordu mu abin cidden tabi ki series s 2013 te çıkmış bir konsol almak akıl karı değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostlar ilk defa oyun konsolu alacağım 2.el. Ben gamepass den dolayı xbox series s istiyorum ama abimler ps4 al diyolar. Sizce hangisini almalıyım? Her ikisininde artilarini ve eksilerini söyler misiniz.
o kadar çok + sı var ki xboxun hangisi anlatsam bilemiyorum 2013 te çıkmış bir konsolla kapıştırmak benim için utanç verici olur öyle diyeyim ben sana ps4 pro olsa da yine yaklaşamaz onun yanına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,162
Üyeler
164,970
Son üye
kur4y
Top Bottom