Neler Yeni

Ilk defa konsol aliyorum ne almalıyım?

ynsmr_cgn

80+
Dostlar ilk defa oyun konsolu alacağım 2.el. Ben gamepass den dolayı xbox series s istiyorum ama abimler ps4 al diyolar. Sizce hangisini almalıyım? Her ikisininde artilarini ve eksilerini söyler misiniz.

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
ps4 e özel oyunlar genellikle daha fazla ps4 plus abonelikleri var 70 lira olması lazım ben ps ciyim paran varsa ps5 almaya çalış yoksa ps4
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostlar ilk defa oyun konsolu alacağım 2.el. Ben gamepass den dolayı xbox series s istiyorum ama abimler ps4 al diyolar. Sizce hangisini almalıyım? Her ikisininde artilarini ve eksilerini söyler misiniz.
ha bide kırık alma

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Series X alacak paran varsa X al bence. Bir kere ikisi birbirinin dengi bile değil. Series X daha güçlü diye biliyorum.

r4NG3r

80+ Silver
Online oyun oynayamadiktan sonra konsol almanın mantığı yok.ben ps kullanıcısıyım ama xbox daha mantikli gibi
3-5 single oyun oynarsın sonra günceller gene onlineni oynarsın,o 3 5 oyun konsolun parasını bile çıkartır.bazıları 2007den xbox 360 devrinden kalma sanırım konsol kırık olunca içini açıp müdahele ediliyor konsol mühürleniyor birdaha onlineye giremiyor sanıyorlar halbuki öyle bir şey yok

ben mesela gow ragnarok mw2 story oynadım kırık ps4ümden,sadece bunları oynadığım için 2000 tl kardayım :D

Hanaz

80+ Gold
Ps4
+ xbox a göre bazı oyunlar 60fps hd
- pass mantığı xbox u geçemez
Xbox
+gamepadı ps4 e göre birazdaha şekilsiz gibi ama kullandıkça alışırsınız
-bazı oyunlar 30fps hd diye hatırlıyorum

halitxct

80+ Silver
Ps4 ozel oyunları çok cezbediyo bence ps4 al Xbox oyun konusunda kötü bence

r4NG3r

80+ Silver
bi değeri yok kırıkların online da oynayamaz ilk birsürü oyunum var diye sevinir sonra sıkılır kırık pişmanlıktır değersiz dir kırık konsollar
dostum,dediğim gibi sanırım 2007den zaman yolculuğu yapmışsın.bilgin olmayan konularda maalesef fikrin var.bir değeri yok dediğin konsolları biraz playstation forumlarında sahibindende araştırmanı tavsiye ederim.insanlar konsollarını eski sürüme döndürmek için bir sürü yol deniyor meğerse değerleri yokmuş.haber verelimde boşa uğraşmasınlar :D Ben kırık konsolumla bloodborneye 60 fps yaması atıp fps sayacımı açıp oyunlarımı türkçe yama ile oynuyorum ama değeri yokmuş(!) o kadar bilgisizsinki konsolun bir kere kırılınca onlineye giremeyeceğini düşünüyorsun.onlineye girmek istediğin an 5 dakikada ps4ü güncelleyip girebilirsin ama sen 2007den kalma olduğun için haberin yok.

ynsmr_cgn

80+
Arkadaşlar sanırım ps4 alacağım. Peki ps plus da ne gibi özellikler var biri yardımcı olabilir mi? Mesela az bi baktım 3 ayrı sürümü var ps plusın. Onlar arasındaki fark nedir?

Birde ps4 alırken hangi sürümünü almalıyım? Normal ps4, ps4 slim ve ps4 pro arasında çok fark var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,065
Üyeler
164,955
Son üye
KillerWidow
Top Bottom