ha bide kırık almaDostlar ilk defa oyun konsolu alacağım 2.el. Ben gamepass den dolayı xbox series s istiyorum ama abimler ps4 al diyolar. Sizce hangisini almalıyım? Her ikisininde artilarini ve eksilerini söyler misiniz.
neden kırık almasın?ps4 e özel oyunlar genellikle daha fazla ps4 plus abonelikleri var 70 lira olması lazım ben ps ciyim paran varsa ps5 almaya çalış yoksa ps4
Mesaj otomatik birleştirildi:
ha bide kırık alma
Online oyun oynayamadiktan sonra konsol almanın mantığı yok.ben ps kullanıcısıyım ama xbox daha mantikli gibineden kırık almasın?
3-5 single oyun oynarsın sonra günceller gene onlineni oynarsın,o 3 5 oyun konsolun parasını bile çıkartır.bazıları 2007den xbox 360 devrinden kalma sanırım konsol kırık olunca içini açıp müdahele ediliyor konsol mühürleniyor birdaha onlineye giremiyor sanıyorlar halbuki öyle bir şey yokOnline oyun oynayamadiktan sonra konsol almanın mantığı yok.ben ps kullanıcısıyım ama xbox daha mantikli gibi
Yukarıda X gördüm. Pardon. Bazen yanlış görebiliyorum.Hocam alırsam series s alacağım x değil. X beni aşar.
Ps4Dostlar ilk defa oyun konsolu alacağım 2.el. Ben gamepass den dolayı xbox series s istiyorum ama abimler ps4 al diyolar. Sizce hangisini almalıyım? Her ikisininde artilarini ve eksilerini söyler misiniz.
Ps4 ozel oyunları çok cezbediyo bence ps4 al Xbox oyun konusunda kötü benceDostlar ilk defa oyun konsolu alacağım 2.el. Ben gamepass den dolayı xbox series s istiyorum ama abimler ps4 al diyolar. Sizce hangisini almalıyım? Her ikisininde artilarini ve eksilerini söyler misiniz.
dostum,dediğim gibi sanırım 2007den zaman yolculuğu yapmışsın.bilgin olmayan konularda maalesef fikrin var.bir değeri yok dediğin konsolları biraz playstation forumlarında sahibindende araştırmanı tavsiye ederim.insanlar konsollarını eski sürüme döndürmek için bir sürü yol deniyor meğerse değerleri yokmuş.haber verelimde boşa uğraşmasınlar Ben kırık konsolumla bloodborneye 60 fps yaması atıp fps sayacımı açıp oyunlarımı türkçe yama ile oynuyorum ama değeri yokmuş(!) o kadar bilgisizsinki konsolun bir kere kırılınca onlineye giremeyeceğini düşünüyorsun.onlineye girmek istediğin an 5 dakikada ps4ü güncelleyip girebilirsin ama sen 2007den kalma olduğun için haberin yok.bi değeri yok kırıkların online da oynayamaz ilk birsürü oyunum var diye sevinir sonra sıkılır kırık pişmanlıktır değersiz dir kırık konsollar