Neler Yeni

İlk defa motor sahibi olucak kişilerin ne bilmesi gerekiyo

MufasaBoss

80+ Bronze
Öncelikle neyi bilmem gerekiyo diye belirttiğim olayın bakım ve mekanik olduğunu anlamamınızdan türkçenizin çok iyi olmadığını düşünüyorum. Bir kişi hakkında da hiç bi bilgi sahibi olmadan genel bi kitleye laf atmanızdanda türkçeyi bırakın genel zeka seviyenizin çok yüksek olmadığıda belli ha bunlara rağmen benim yinede kendimi açıklamam gerekirse trafiğe çıkarken hız sınırı dahil bütün kurallara göre giderken önüme bi araç kırsa dahi kendimi haksız görür yoluma devam ederim tartışmanın sinirlenmenin bi işe yaramadığını kendime zarar olduğunu allaha şükür şu yaşımda çözdüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam gerçekten çok saolun tam sorduklarıma yanıt vermissiniz zinciri gaz yağıyla temizledikten sonra herhangi bi sprey falan sıkılması gerekiyo mu yoksa sadece gaz yağı mı
İlk Defa Motor Sahibi Olucak Kişilerin Ne Bilmesi Gerekiyor Diye Başlık Atmışsın Bende Ona Göre Bi Mesaj Yazdım Sen Ne Anlatıyon Knk Bu Tripler Rollenmeler Ne :kekw: :kekw: :kekw:

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
alperen taha demir
İlk Defa Motor Sahibi Olucak Kişilerin Ne Bilmesi Gerekiyor Diye Başlık Atmışsın Bende Ona Göre Bi Mesaj Yazdım Sen Ne Anlatıyon Knk Bu Tripler Rollenmeler Ne :kekw: :kekw: :kekw:
Hocam konunun içeriği okunmak için ki konunun içeriği o olsa da tavrınız yanlış hareketiniz yanlış onu anlattım

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
alperen taha demir
Tavrımda Bir Şey Yoktu Hemen Üstüne Alındın Rollere Girdin
Dediğiniz yanlış mı yanlış yanlışınızıda ilk mesajımda açıkladım hala kendi düşüncenize bakacağına bana rollere giriyon diyosun

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
İlk etapta motoru sürmekten başka bir şey bilmene gerek yok. Hevesin varsa zaten yavaş yavaş herşeyi öğrenirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,875
Üyeler
169,785
Son üye
Nyrexpeek
Top Bottom