Çözüldü✓ İlk defa sistem dizdim nasıl olmuş sizce?

Reaksiyon skoru
13
Bütçe
90.000
Öncelikle merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ilk defa sistem dizdim ve bunu internetden 2-3 günlük bir araştırma ile yaptım o yüzden sistem darboğaz yapar mi ve ya bu sisteme 750w psu yeter mi gibi hiç bir bilgim olmadığından buraya danışıp öyle satın almak istedim. Herhangi bi öneri ve ya sistemin sorunu varsa yardımcı olursanız sevinirim.

(Bu sistem monitör hariç toplam 82.645TL benim sadece kasa için bütçem 90 bin TL bunu da belirteyim.)

Ekstra olarak bu da almayı düşündüğüm monitör;

Öncelikle merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ilk defa sistem dizdim ve bunu internetden 2-3 günlük bir araştırma ile yaptım o yüzden sistem darboğaz yapar mi ve ya bu sisteme 750w psu yeter mi gibi hiç bir bilgim olmadığından buraya danışıp öyle satın almak istedim. Herhangi bi öneri ve ya sistemin sorunu varsa yardımcı olursanız sevinirim.

(Bu sistem monitör hariç toplam 82.645TL benim sadece kasa için bütçem 90 bin TL bunu da belirteyim.)

Ne için kullanacaksın iş felan mı yapacaksın yoksa 90k ya en azından 7800x3d 5070ti çıkabilir

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Keşke ne yaptığımı bilsem, ay sonu sistem satın alicam o yüzden sormak istedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ağırlıklı olarak oyun için evet.
Bekle bakayım hallediyorum hemen

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Çoooook kötü

Bekle bakayım hallediyorum hemen
Başka bir arkadaşta şöyle bir şey önerdi;

CPU: 7800x3D
GPU: PNY 5070Tİ
Anakart: MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi
Ram: Lexar Ares 2x16 32gb 6000mhz cl30
SSD: Kioxia Exceria PRO1TB
Sıvı Soğutma: DeepCool LT720 360mm
PSU: Raijintek Cratos 850w
Kasa: Raijintek Ponos Ultra MS4

90.5k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hazir sistem uygunsa . 5070ti bulabiliriz belki
Hocam beni uzun süreli idare etsin oyunları kaliteli kasmadan donmadan oynatsın inanın fark etmez hazır ya da toplama sistem.

Hocam testleri mevcut 90k ya mükemmel performans veriyor birde 3 fanlı model gayet güzel soğutması olur YouTube da Nebi Akgün diye aratırsanız testleri karşınıza çıkar
Sağ olasın hocam bakacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,953
Üyeler
184,706
Son üye
kerimau09
Geri