Mortal shell oynayabilirsin veya direk dark souls dan da başlayabilirsinElden ring aldım ama napıcağımı bilmiyorum
Rünler buildler hiç bilmiyorum
(2 3 yıllık lol deneyimim var item bilgisine hakimim)
Önermiyorum.Elden ring aldım ama napıcağımı bilmiyorum
Rünler buildler hiç bilmiyorum
(2 3 yıllık lol deneyimim var item bilgisine hakimim)
Kesinlikle hayır. Oyunun olayı haritanın bilinmezliği. İlk 10 saat oyun mantığı olarak zorlanabilirsin ama dayan, bütün oyunu wiki yada googledan bakarak oynarsan herhangi bir eğlencesi kalmaz.Elden ring wiki sitesinden routemap kısmından sana sırasıyla ne yapman gerektiği yazıyor ayrıca yine wiki den interaktif map kısmında haritadaki bütün mağaralar, bosslar, toplanabilirler vs onları görebilirsin. Oyundaki npc görevleri falan biraz karışık gelebilir yanlış bir şey yaptığında bir bakmışsın başka bir npc görevi gg olmuş olabilir herşeyin bir sırası var yani wiki sayfasında her şey mevcut biraz göz gezdirsen iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca ben emin çıtak’ın tam çözüm serisine de ara sıra göz gezdirdim unuttuğum yapmadığım birşeyler kalmış mı diye ona ufaktan bir göz gezdirebilirsin neyin ne olduğunu güzel açıklıyor
Mortal Shell okey ama dsler alınması mantıklı oyunlar değil bence şuanilk mortal shell daha sonra dark soul 1.2.3 diye git
Bende sana katılmıyorum oyun diğer dark souls’lar gibi değil açık dünya oyunu bu seviyene göre yavaş yavaş anlayarak sırayla takılmak bence daha önemli bende ilk defa oynuyorum elden ring wiki üzerinden oynuyorum gayet de keyif alıyorum ama ondan önce 20 saat takıldım hiçbirşey anlamadan boş boş oynamış oldum bence rehbersiz bu oyundan hiçbir şey anlamaz hele ki ilk defa souls oynayan birisiKesinlikle hayır. Oyunun olayı haritanın bilinmezliği. İlk 10 saat oyun mantığı olarak zorlanabilirsin ama dayan, bütün oyunu wiki yada googledan bakarak oynarsan herhangi bir eğlencesi kalmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mortal Shell okey ama dsler alınması mantıklı oyunlar değil bence şuan
Item bilgisi build bilgisi lazım değilmi lazımBende sana katılmıyorum oyun diğer dark souls’lar gibi değil açık dünya oyunu bu seviyene göre yavaş yavaş anlayarak sırayla takılmak bence daha önemli bende ilk defa oynuyorum elden ring wiki üzerinden oynuyorum gayet de keyif alıyorum ama ondan önce 20 saat takıldım hiçbirşey anlamadan boş boş oynamış oldum bence rehbersiz bu oyundan hiçbir şey anlamaz hele ki ilk defa souls oynayan birisi
lolden gelen build bilginin souls oyunlarına bir etkisi olmuyor maalesef.Item bilgisi build bilgisi lazım değilmi lazım
lolden gelen tecrübem yeterli olur build falan
Wiki bakmam ama rün build girişi ne nasıl ona bakarım