Neler Yeni

İlk dönem sınavını olanlar 2.dönem ilk sınavını Mart sonu Nisan başı gibi olabilir!

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Selamlar dostlar,
Bugün okula gittim. Sınıf hocamdan ve fizik hocamdan MEB'den bir belge geldiğini ve Mart sonu Nisan başı gibi sınav olabileceğimizi söylediler!
Sınavların MEB'den gelen bir haber ile yapacaklarını söylediler. Okul idaresinden haber beklediklerini ona göre yapacaklarını dile getirdiler.
Benim gibi ilk dönem sınavlarını olan arkadaşlarıma duyuruyorum ikinci sınavlar yakındır!
Şimdiden çalışmaya başlamanız dileğiyle iyi günler dilerim..

NOT : Sadece bizim okulumuz için de olabilir onu da söyliyeyim.

Son düzenleme:

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
Selamlar dostlar,
Bugün okula gittim. Sınıf hocamdan ve fizik hocamdan MEB'den bir belge geldiğini ve Mart sonu Nisan başı gibi sınav olabileceğimizi söylediler!
Sınavların MEB'den gelen bir haber ile yapacaklarını söylediler ve okul idaresinden haber beklediklerini bize haber verdiler.
Benim gibi ilk dönem sınavlarını olan arkadaşlarıma duyuruyorum ikinci sınavlar yakındır!
Şimdiden başlamanız dileğiyle iyi günler dilerim..

Bizim hocamızda 2.sınavların olacağını düşünmüyor

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Selamlar dostlar,
Sınavların MEB'den gelen bir haber ile yapacaklarını söylediler ve okul idaresinden haber beklediklerini bize haber verdiler.

biz 1. dönem olduk ilk sınavları 2. sınavlar için 27 martta olacağına dair okul müdürlüğüne belge gelmiş 1. sınavları yeni olanlar içinde geçerli bir belgeymiş

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizim hocamızda 2.sınavların olacağını düşünmüyor
Dediğim gibi bizim okula yönelik de olabilir.
Sizin hocanız nasıl düşünmüyor?
MEB'e bağlı değil mi okulun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

biz 1. dönem olduk ilk sınavları 2. sınavlar için 27 martta olacağına dair okul müdürlüğüne belge gelmiş 1. sınavları yeni olanlar içinde geçerli bir belgeymiş
Evet aynı belgenin bizim okula da geldiğini ve okul idaresinden haber beklediklerini söylediler.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

PİŞMANIM

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Selamlar dostlar,

ulan 1 haftadır sabah 8 gece 12 çalışıyorum kafa kalmadı 2 gün kaldı sınavların bitmesine diye seviniyordum
ah .... , here we go again

Top Bottom