sözlüler felan girildiyse sorumluluğa kaldın belgede gelmez hocamHerkese selamlar, tekrar sorum olacak. İlk dönemde matematik sınavından 25 ile kalmıştım. 2. Dönem Matematik ortalamam ise 60, bu dönem için belge alabilir miyim? Ayrıca sorumluluk sınavına girecek miyim?
yok hocam ortalaman belge almaya yetse bile 1 dersten bile kalmış olursan belge gelmiyor.Ama ben karne alınırken dönemlik ortalama baz alınıyor diye biliyordum.
Belge alırsın 2.dönem 50 altı ders yoksa dönem baz alınıyor.Ama ben karne alınırken dönemlik ortalama baz alınıyor diye biliyordum.
Hocam 2. Dönem hiç kalmadım ki.yok hocam ortalaman belge almaya yetse bile 1 dersten bile kalmış olursan belge gelmiyor.
2. Dönem kaldığım ders yok, yani alabilirim belge değil mi?Belge alırsın 2.dönem 50 altı ders yoksa dönem baz alınıyor.
hayır olay şöyle işliyor sizin 1. dönem ortalamanız ve 2. dönem ortalamanız toplanıp 2 ye bölünüyor ve dönem sonu ortalaması olarak 42.5 yapıyor yani belge gelmiyor hocamHocam 2. Dönem hiç kalmadım ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. Dönem kaldığım ders yok, yani alabilirim belge değil mi?
1. dönem ve 2. dönem ortalaması toplanıp ikiye bölünüyor sonucundada dönem sonu ortalaması olarak işleniyorBelge alırsın 2.dönem 50 altı ders yoksa dönem baz alınıyor.
Dönem baz alınıyor bununla ilgili belge alabilir.hayır olay şöyle işliyor sizin 1. dönem ortalamanız ve 2. dönem ortalamanız toplanıp 2 ye bölünüyor ve dönem sonu ortalaması olarak 42.5 yapıyor yani belge gelmiyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
1. dönem ve 2. dönem ortalaması toplanıp ikiye bölünüyor sonucundada dönem sonu ortalaması olarak işleniyor
yanlışınız var 2 dönem toplanıp ikiye bölünüp dönem sonu ortalaması yapılıyorDönem baz alınıyor bununla ilgili belge alabilir.
O dersten kalıp kalmayacağını belirler dönemler farklı dönem baz alınıyor bunla ilgili matematik ortalaması 2.dönem 50 üstü ise belge alabilir.yanlışınız var 2 dönem toplanıp ikiye bölünüp dönem sonu ortalaması yapılıyor
Ben almancadan 49.5 ile kalmıştım belge almaya puanım yettiği halde almanca yüzünden belge alamadım. Arkadaşın dediği doğru yani.Dönem baz alınıyor bununla ilgili belge alabilir.
hayır benmi anlatamıyorum yoksa onlar mı anlamak istemiyorlar anlayamadım yani hocamBen almancadan 49.5 ile kalmıştım belge almaya puanım yettiği halde almanca yüzünden belge alamadım. Arkadaşın dediği doğru yani.