İLK GÖKTÜRK Teaser'ı Yayınlandı !🔥

Kılıcımla hepsine tek atarım. :D

4 saatlik bir sinema filmi olacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Filmin bütçesi 400 milyon lirayı aştı. Sence yapay zeka mı:kekw:
Maşallah

Yalnız fragman harbici sardı açıp açıp izliyorum .d

2026 içerisinde, tam tarih yok.

Kaç defa izlediğimi unuttum. Bildirim geldi şimdi tekrar izledim :kekw:
Demi ya fragman çok güzel hele o gerçek türkçe bayıldım ya umarım filmde batırmazlar ki 400m para harcanmış güzel şeyler çıkacaktır illa

Demi ya fragman çok güzel hele o gerçek türkçe bayıldım ya umarım filmde batırmazlar ki 400m para harcanmış güzel şeyler çıkacaktır illa
Alper abi kötü iş çıkarmaz rahatta kalın :kizginpeepo:

Özellikle o sondaki atlı sahne fena bir şey, semsert oldum :kekw: Çok merak ediyorum orayı.

Hayır. asudhuashduhasdf. 10 Milyon $'lık bir yapıma benzemeyecek gibime geliyor benim.
Bu fragmandan sonra da beğenmediysen bir şey diyemem, senin direk yerli yapımlara alerjin var, en iyi iş bile gelse beğenmeyecek gibisin hocam :kekw:
Ama bu filmde fena emek var, Alper abinin neler çektiğini yayınları takip edenler bilir. Az buçuk sektör içinde bulunmuş biri olarak diyorum harbi akıl karı iş değil, tam deli işi yaptıkları. Gidip sinemada büyük zevkle izleyeceğim.:hackerman:

Alper abi kötü iş çıkarmaz rahatta kalın :kizginpeepo:

Özellikle o sondaki atlı sahne fena bir şey, semsert oldum :kekw: Çok merak ediyorum orayı.
OGAJGADHOGHAGGDGOPIJD O abla kimse harbi çok güzel gerçekten twitter da filmin hesabının fragman twitinin altına yazmıs lavuk böyle bir türk kızı bulsam evi arabayı üstüne yaparım diyodu

OGAJGADHOGHAGGDGOPIJD O abla kimse harbi çok güzel gerçekten twitter da filmin hesabının fragman twitinin altına yazmıs lavuk böyle bir türk kızı bulsam evi arabayı üstüne yaparım diyodu
Bumin in eşini diyorsan kırgız bir oyuncuydu, takip ediyorum :D

Bumin in eşini diyorsan kırgız bir oyuncuydu, takip ediyorum :D
sen son sahnede ki savaşı diyosun demi .d yanlış anladım sanırım

instası varmı btw

Geri