!ROGStrix! 80+ Platinum Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 11,180 En İyi Cevap 7 31 Ocak 2021 #27 Şizofren yazmış: G31D-M7. Devamı için tıklayın... Xeon islemci takabilirsiniz
Jaja50 80+ Silver Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 4,274 31 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 Oguzrtx yazmış: Xeon islemci takabilirsiniz Devamı için tıklayın... Bios modlama gibi işlere girmek istemiyorum hocam. Zaten arka çıkışlarıda sorunlu anakartın, mecbur yeni bi anakart alıcam artık. Çöp oldu bu.
Oguzrtx yazmış: Xeon islemci takabilirsiniz Devamı için tıklayın... Bios modlama gibi işlere girmek istemiyorum hocam. Zaten arka çıkışlarıda sorunlu anakartın, mecbur yeni bi anakart alıcam artık. Çöp oldu bu.
!ROGStrix! 80+ Platinum Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 11,180 En İyi Cevap 7 31 Ocak 2021 #29 Şizofren yazmış: Bios modlama gibi işlere girmek istemiyorum hocam. Zaten arka çıkışlarıda sorunlu anakartın, mecbur yeni bi anakart alıcam artık. Çöp oldu bu. Devamı için tıklayın... Çöp oldu dersen bana gonder ben yaparim onu
Şizofren yazmış: Bios modlama gibi işlere girmek istemiyorum hocam. Zaten arka çıkışlarıda sorunlu anakartın, mecbur yeni bi anakart alıcam artık. Çöp oldu bu. Devamı için tıklayın... Çöp oldu dersen bana gonder ben yaparim onu