Neler Yeni

Iç parçaları yükseltmek istiyorum hangi parçadan başlamalıyım

whysword

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Seyit
selamunaleyküm hayırlı akşamlar dostlar pc'nin iç donanımlarını sırasıyla yükselteceğim hangi parçadan başlamalıyım sizce ? pingin anakartla bağlantısı varmı 100 mgps fiber internet eu sunucularda 80-90 ping veriyor.
Anakart:

A520M-A PRO​

İşlemci:

Amd Ryzen 5 5600

Ekran kartı:

Colorful RTX 4060 "idare ediyor beni"​

Ram:

Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 8GB (2x8GB) 3600MHz CL18 DDR4 Gaming Ram​

Mismail

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
İsmail
aleyküm selam hocam pingin anakartla alakalı olması çok zor. Değildir büyük ihtimal. İnternet hız değeleri nasıl?
sistem dengeli duruyor şuan, ekstra bir şeyler aramıyorsanız anakart da yeterli. Zaten tekrar AM4 sokete geçmek mantıksız olur.
GPU idare ediyor demişsiniz, ben olsam ilk cpu ya da cpu+anakart düşünürdüm bütçeye bağlı olarak.

whysword

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Seyit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aleyküm selam hocam pingin anakartla alakalı olması çok zor. Değildir büyük ihtimal. İnternet hız değeleri nasıl?
sistem dengeli duruyor şuan, ekstra bir şeyler aramıyorsanız anakart da yeterli. Zaten tekrar AM4 sokete geçmek mantıksız olur.
GPU idare ediyor demişsiniz, ben olsam ilk cpu ya da cpu+anakart düşünürdüm bütçeye bağlı olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

100 mgps ama 6 mgps download hız şaka gibi

Ekler

• Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test - Google Chrome 3.02.2025 23_01_44.png
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test - Google Chrome 3.02.2025 23_01_44.png
    42.9 KB · Hit: 12

Mismail

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
İsmail

100 mgps ama 6 mgps download hız şaka gibi
Router kullanıyor musunuz?
Doğrudan modeme kablo bağlayarak yapın birde testi onun sonuçlarına bakalım.
Müşteri hizmeti arayın derim ama, bende yaşadım altyapı sorunu diyip geçiştirmişlerdi. Bi kaç kez şikayette bulunursanız etkisi olur belki

whysword

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Seyit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müşteri hizmeti arayın derim ama, bende yaşadım altyapı sorunu diyip geçiştirmişlerdi. Bi kaç kez şikayette bulunursanız etkisi olur belki

TP-LINK Archer C5V kullanıyorum hocam​

kablolu bağlantı

Mismail

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
İsmail
Doğrudan modeme bağlarsanız daha doğru sonuç alabiliriz
elinizde başka modem varsa kurup onla deneyin

Top Bottom