Neler Yeni

22500 e 5600 lü 4060ti li sistem nasil ?

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,257
İsim
Emre
Discord
necromancerr
macbook bence geçme ya çöp ve ayrıca çoğu satıcı 1.4 satıyordu ben bikaç ay önce pckolikten aldım eski anakatım arızalandı diye tuf b450 plus gaming aldığım modeli rev 1.4 idi
ben sistem geçersem zaten sıfırdan dizmem gerekir macbookuda pili uzun diye istiyorum ayrı bir oyuncu pcsi olucak yinede kabloların çoğunun arkada olduğu bir sistem düşünüyorum MSI B650m Project Zero gibi

Sanko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Sanko
ben sistem geçersem zaten sıfırdan dizmem gerekir macbookuda pili uzun diye istiyorum ayrı bir oyuncu pcsi olucak yinede kabloların çoğunun arkada olduğu bir sistem düşünüyorum MSI B650m Project Zero gibi
macte yeni modeller alınmaz ama ya 50-60k pili uzun dayanıyor çözünürlüğü yüksek ve ekranın panel kalitesi iyi diyede verilmez insanın bi içi acır

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,257
İsim
Emre
Discord
necromancerr
macte yeni modeller alınmaz ama ya 50-60k pili uzun dayanıyor çözünürlüğü yüksek ve ekranın panel kalitesi iyi diyede verilmez insanın bi içi acır
yok be m1 işlemcili alıcam m2-m3 falan düşünmüyorum m2 iyidide m3 te batırdılar zaten m1 olsun ideal

Sanko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Sanko

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,257
İsim
Emre
Discord
necromancerr
bence onuda 2. el al
bakacağım zamanı gelince sıfır 25k ya varda belki hiç macbooka hiç girişmem 4070 Laptop alırım direk yada rtx5000 serisi gelince 5000 serisi sistem + ikinci el macbook yaparım hala tam kararlaştırmadım onu

Sanko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Sanko
bakacağım zamanı gelince sıfır 25k ya varda belki hiç macbooka hiç girişmem 4070 Laptop alırım direk yada rtx5000 serisi gelince 5000 serisi sistem + ikinci el macbook yaparım hala tam kararlaştırmadım onu
pil ömrü diyince ztn bişi demedim windowsta m1'de icloud kilitli fln düşürürsen 10k civarına çıkıyor depolamasını söküp yeniden işletim sistemi yüklersen düzelir ztn

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,257
İsim
Emre
Discord
necromancerr
pil ömrü diyince ztn bişi demedim windowsta m1'de icloud kilitli fln düşürürsen 10k civarına çıkıyor depolamasını söküp yeniden işletim sistemi yüklersen düzelir ztn
öyle oluyormu ya icloud kilitli olanlar çalıntı olmuyormu ?

Sanko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Sanko
hayır, eskiden icloud hesabı açtıysan unuttuysan da oluyor benim mesela bi ara öyle bi iphone 5s'im vardı icloud yapmıştım çocukken sonra belli özelliklerini kullanamıyordum telefonun
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...r-m1-2020-arizali-icloud-var-1164820790/detay bak mesela bunun gibi

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,257
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hayır, eskiden icloud hesabı açtıysan unuttuysan da oluyor benim mesela bi ara öyle bi iphone 5s'im vardı icloud yapmıştım çocukken sonra belli özelliklerini kullanamıyordum telefonun
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...r-m1-2020-arizali-icloud-var-1164820790/detay bak mesela bunun gibi
Aslında Macbook pro alıp ekran hasarlı çoğu bir tane buldum mesela 15900 istemiş ekrana 8k fiyat çekmişler yaptırıp sıfır macbook air m1 parasına almış olurum bunları değerlendirebilirim zamanı gelince bakacağım teşekkürler :)

Sanko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Sanko
Aslında Macbook pro alıp ekran hasarlı çoğu bir tane buldum mesela 15900 istemiş ekrana 8k fiyat çekmişler yaptırıp sıfır macbook air m1 parasına almış olurum bunları değerlendirebilirim zamanı gelince bakacağım teşekkürler :)
benim attığım linkte sadece icloud var ve kozmetiği çalışma aksanı tertemiz (kesin fppro yapıyo ekranı :D)

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,257
İsim
Emre
Discord
necromancerr
benim attığım linkte sadece icloud var ve kozmetiği çalışma aksanı tertemiz (kesin fppro yapıyo ekranı :D)
öylede arada 10k verip pro modelde alabilirim işte bilmiyorum daha çok kararsızım hiç macbooka bulaşmayabilirim bile

Sanko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Sanko
öylede arada 10k verip pro modelde alabilirim işte bilmiyorum daha çok kararsızım hiç macbooka bulaşmayabilirim bile
ztn bana kalırsa mac kullanılmaz windowstan devam sırf gündelik kullanım pcye deli paralar verilmez giderim 3-6k ya bi laptop alırım 2. el ssd 8gb ram çözerim veya içinde ztn olur onunla hallederim gündelik işlerimi

Top Bottom