Heykel derken kimden bahsediyor ?Konunun heykel dediğiniz şahıs ile alakası yok.
Heykel derken kimden bahsediyor ?Konunun heykel dediğiniz şahıs ile alakası yok.
Bence kendinizde bulabilirsiniz bu sorunun cevabını.Heykel derken kimden bahsediyor ?
Bulamadığım için soruyorum işte.Bence kendinizde bulabilirsiniz bu sorunun cevabını.
bir arap sevdalısı yerine heykeli tercih ederim.heykelden iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:
nays gibi cashback yada kampanyaları olursa kullanırım
Hocam islamiyette karttaki islemler için islem ücreti ve komisyon alınabiliyor -yanılabilirim ama bildigim kadarıyla- fıkıh akdinde bunlar Faiz değil yani mesele para yatırdın 3 tl alınca faize girmiyor.Parayı döndürüp faiz almıyorlarsa hizmeti hayrına mı veriyorlar? Faiz alıyorlarsa bunun neresi islami?
Edit: kart ücreti ve aylık abonelik ücreti istiyorlarmış anladım olayı. Biz Nays devam ya
Cashback olarak Papara var bide Param kart var simdi ben onu deneyecem bakalımbir arap sevdalısı yerine heykeli tercih ederim.
en azından birisini bıcaklamıyor,tecavüz etmiyor veya toprak satmıyor.
Nays gibi cashback yapamazlar,Naysın arkasında Türkiye iş bankası var ve faiz alan bir banka.
Cashback olabilir ama nays gibi yapamazlar,yaparlarsa arkasında bir şeyler ararım ben.Cashback olarak Papara var bide Param kart var simdi ben onu deneyecem bakalım
Papara Ztn Malum Param Karta -Diğer bütün Ön ödemeli kartlar gibi- TCMB Lisanslı.
E Yani Bu isin En Meshuru Papara ama Ne bileyim su kumar olaylarıyla adı geçiyor diye Kıllanıyorum ben.Cashback olabilir ama nays gibi yapamazlar,yaparlarsa arkasında bir şeyler ararım ben.
içki falan alman engellenmiş kartta nası bilmiyom amaŞimdik bunu alıp kumara para yatırsak harammı oluyo helalmi oluyo anlamadım ben
yalandır o ben gidip metroya Alkol içeren bir içecek alsam araya da meyve sebze katsamiçki falan alman engellenmiş kartta nası bilmiyom ama
Tekelden alış veriş yapamıyoruzduriçki falan alman engellenmiş kartta nası bilmiyom ama