Bakiyene göre ilgilenen imam değişiyordur kesinUygulama bildiğin ezan vakti pro ya dönmüş kıble tesbih nedir allah aşkına para yükleyince ayet falanda okuyordur şimdi
*dini bu kadarda sömürmessin yahu
Bakiyene göre ilgilenen imam değişiyordur kesinUygulama bildiğin ezan vakti pro ya dönmüş kıble tesbih nedir allah aşkına para yükleyince ayet falanda okuyordur şimdi
*dini bu kadarda sömürmessin yahu
şimdi bu karttan benim müslümanlığıma nerden geldin? size göre zaten size karşı görüşlü herkes gevur oluyor değilmi, varsın öyle olalım o zamanulan müslümansan kullanacan diyorum yo kullanmicam diyorsun sorunca inanmıyorum diyorsun madem inanmıyorsun niye tepki veriyorsun?
baba ne alaka Müslümanım diye dandirik bir ksrt mı kullancam zorunda degilim kullanmadım diye yokardan her saniye için -1 sevapmi yaziyorlar anlamadim agulan müslümansan kullanacan diyorum yo kullanmicam diyorsun sorunca inanmıyorum diyorsun madem inanmıyorsun niye tepki veriyorsun?
Yav bunun müslümanlıkla alakası yok birader.Her şeyi dine karıştırmayın.5 vakit namaz kılıyorum.Elemana bir günahımı bile vermem.Müslümanım diyip şu kişiye inananlar azıcık kendi aklını sorgulasın.evet
ahirette görürsün o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
islamcı partilerin milyonlarca oy aldığı bir dönemdeyiz
noldu belediyeniz makarna paketimi dağıttıRecep tayip Erdoğan
Bende şimdi ona bakıyodum qwpokeapskeOtosadaka ne la askjldasjlkdkljaskdjl
Sizinki bir şey bile yapmıyornoldu belediyeniz makarna paketimi dağıttı
bu yorumdan uyarı yedik iyi mi?ne kadar saçma ag
noldu master visa boykota, troy neden kullanmamışlar