şimdi her iki ucu pis deynek oldu bu evet desem başka yok desem başka essek tayfası gelicekismi laik kart olsa waoooowwww yaparsınız
olm geçen senede aynı muhabbetler dönüyordu foruma ara vermiştim geldim yine aynı mesele bi çıkmadi gitti
Emin ol milyon satarkullanan kişi sayısı 1000i geçmez
evetbide neden helal diye videosu var ana sayfada diğer ziraat olsun akbank olsun onlar harammi a**
ahirette görürsün o zamankullanmayacağım varmı bir itirazın
islamcı partilerin milyonlarca oy aldığı bir dönemdeyizkullanan kişi sayısı 1000i geçmez
aga seni enson yakalıyorlar di noldu hakkinda davalar falanevet
ahirette görürsün o zaman
öylemi olmuş kardeşim ota b'ka tapmaya devam edinahirette görürsün o zaman
olm ülke laik olduğu için böyle şeylere izin verilmiyor mu zaten mantıken başka bir dine inanmış olup laik bir ülkede yaşamasak kullanmaya izin vermezler kiismi laik kart olsa waoooowwww yaparsınız
hesabı kardeşim açmış isim değiştiremedimaga seni enson yakalıyorlar di noldu hakkinda davalar falan
sen ne yapıyorsun kankaöylemi olmuş kardeşim ota b'ka tapmaya devam edin
Uygulama bildiğin ezan vakti pro ya dönmüş kıble tesbih nedir allah aşkına para yükleyince ayet falanda okuyordur şimdiİmama soru görünce ister istemez gülesim geldi
Alıntıyı görüntüle
ulan müslümansan kullanacan diyorum yo kullanmicam diyorsun sorunca inanmıyorum diyorsun madem inanmıyorsun niye tepki veriyorsun?öylemi olmuş kardeşim ota b'ka tapmaya devam edin