Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
nolur shitpost olsun.
valla kimse kusura bakmasın da o kesimden bunu alan kesin olur çokta iyi yapmışlar çarpsınlar milletiAdamlar islami kart yapıyorlar din sömürüsü yapıyorlar yetmiyor adını da "TAYYAB" yapıp bir kişiyi işaret edip seçmenlerini iyice etkiliyorlar. Yüzde 52 lik kesime hitap etmişler
Gece gece koptum simdi bunla alacagim sigara alkol kumar gibi harcamalarimda sevap point mi kazanacagim yada gunah cashbacki var mi fazla gunah isleyince birazini sevapa falan ceviriyo mu
Sistemde bir kusur görmedim sistem mantıklı aslında. Faize bulaşmak istemeyen kullanabilir ama faize bulaşmadığının garantisini nasıl verecekler o biraz zor işte. Güzel bir şekilde bunun garantisini versinler o zaman din sömürüsü değil güzel bir iş yapılmış derim. Adamlar buna faizsiz diyip gelen parayla arkada çatır çatır faiz yerse şaşırmam.Yahu müslümanım. Ben bunları gördükçe sinir krizi geçirip dinden soğumaya başladım. Allah kahretsin sizi bu nasıl bir şey ya. Yemin ederim monitöre kafa atasım geldi.
Tayyab denen şey kart değil bu arada islam için geliştirilmiş bir SuperApp. Yani onların olması normal.Adamlar kartı satmak için tüm tuşlara basmış yok uygulamada namaz saati, en iyi müezzinler, isminden hiç bahsetmiyorum. Müslümanlar böyle yatarsa anca milletin alay konusu olur yazık gerçekten.
bereket ayağına düdüklüyoruz sizi demiyorlar da. (bu arada her ay umre çekilişi varmış heralde 3 arkadaşımızı etiketleyip katılıyoruz)
Hocam adamlar düpedüz para kasacak belli değil mi? Kart sipariş 119 lira birde aylık kullanım ücreti var.Sistemde bir kusur görmedim sistem mantıklı aslında. Faize bulaşmak istemeyen kullanabilir ama faize bulaşmadığının garantisini nasıl verecekler o biraz zor işte. Güzel bir şekilde bunun garantisini versinler o zaman din sömürüsü değil güzel bir iş yapılmış derim. Adamlar buna faizsiz diyip gelen parayla arkada çatır çatır faiz yerse şaşırmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tayyab denen şey kart değil bu arada islam için geliştirilmiş bir SuperApp. Yani onların olması normal.
Birazda "helal" adı altında dolandırılmak için?Bu kartı almam için bir sebep gösterin?