Neler Yeni

İlk kaykay olarak ne alabilirim

ZenG_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Arda
Arkadaşlar kaykay almak istiyorum. Acaba ucuz ve iyi performansı olan bi kaykay önerebilir misiniz? Hareket falan yapmayı düşünmüyorum şu anlık. Sürmeyide öğrenmem gerek ayrıca. Haftasonları dershanem var ona gitmek için birde eğlenceli olur diye sürmek istiyorum. Genellikle kaldırımda, yolda bazende taşlı engebeli yerlerde sürmeyi planlıyorum. Acaba ne önerirsiniz?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Tekin Ayber
Sakın bit pazarına gidip de almayı düşünme :D

Pırıl pırıl bir gençti 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi. İtalyan genç, en büyük hobisi olan kaykay için Kadıköy'deki bit pazarına malzeme bakmaya gitmişti. Orada korkunç bir saldırıya uğradı. Şehir eşkıyaları, beş yerinden bıçaklayarak onu hastanelik etti. Ve günlerdir de yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.

ZenG_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sakın bit pazarına gidip de almayı düşünme :D

Pırıl pırıl bir gençti 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi. İtalyan genç, en büyük hobisi olan kaykay için Kadıköy'deki bit pazarına malzeme bakmaya gitmişti. Orada korkunç bir saldırıya uğradı. Şehir eşkıyaları, beş yerinden bıçaklayarak onu hastanelik etti. Ve günlerdir de yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.
Olaydan haberdarım ama benim sorumla bunun ne ilgisi var onu kavrayamadım. Ama teşekkürler bilgilendirme için.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,088
İsim
Selim
Arkadaşlar kaykay almak istiyorum. Acaba ucuz ve iyi performansı olan bi kaykay önerebilir misiniz? Hareket falan yapmayı düşünmüyorum şu anlık. Sürmeyide öğrenmem gerek ayrıca. Haftasonları dershanem var ona gitmek için birde eğlenceli olur diye sürmek istiyorum. Genellikle kaldırımda, yolda bazende taşlı engebeli yerlerde sürmeyi planlıyorum. Acaba ne önerirsiniz?
Kaykay almak tecrübe gerektirir öylesine dümdüz sürecem diyorsan ne alırsan al fark etmez tekeri sağlam olsun yeterli ama bu işi hobi olarak yapacağım öğreneceğim diyorsan kaykayların çeşitleri vardır akrobasi hareketleri yapacam diyorsan tahtası farklı hız ve manevra yapacam diyorsan onunda tahta şekli farklı ama senin için bunlar önemli değil bu yüzden tekeri sağlam f/p olanlara yönel yani ilk önce tekere bak

Top Bottom