İlk için karışık olmaz mı? ayrıca modern tarihte oynanan var mı başka?Civilization VI
Age of History 2. İstediğiniz tarihi, istediğiniz savaşı oynayabilirsiniz. Başlangıç için gayet iyi bir oyun. Sonra da Hoi4 ile devam edersiniz.İlk için karışık olmaz mı? ayrıca modern tarihte oynanan var mı başka?
Hearts Of Iron 4 veya Crusaders King 3 Civilzation 6İlk kez başlayacağım strateji oyunu önerisi ilk kez giricem türe hangi oyun oynayabilirim.
Age Of civilzation aynı mı o oyunla?Age of History 2. İstediğiniz tarihi, istediğiniz savaşı oynayabilirsiniz. Başlangıç için gayet iyi bir oyun. Sonra da Hoi4 ile devam edersiniz.
Evet. Telif hakkı nedeniyle ismi değişti sadece. Bu arada Hearts of İron 4 ile başlamanı önermem. Benim Age of history de 280 saatim var ve Hoi4 oynuyorum oyunda öğrenecek çok şey var. başlangıç için çok zor bir oyun, bana bile zor geliyor. AoC (Age of History) sizin için iyi bir başlangıç olacaktır.Hearts Of Iron 4 veya Crusaders King 3 Civilzation 6
Mesaj otomatik birleştirildi:
Age Of civilzation aynı mı o oyunla?
Command & Conquer: Red Alert 2İlk kez başlayacağım strateji oyunu önerisi ilk kez giricem türe hangi oyun oynayabilirim.
Yeni başladığın için zor geliyor direkt hoi'ye gir 30. saatte falan alışırsınEvet. Telif hakkı nedeniyle ismi değişti sadece. Bu arada Hearts of İron 4 ile başlamanı önermem. Benim Age of history de 280 saatim var ve Hoi4 oynuyorum oyunda öğrenecek çok şey var. başlangıç için çok zor bir oyun, bana bile zor geliyor. AoC (Age of History) sizin için iyi bir başlangıç olacaktır.
Önermem çok sıkıcı bir oyun.Civilization 6 dan başlaman iyi olur. Oyun başta karışık gelsede gerçek bir strateji oyunu. Tur bazlı oyundur ama age of empires gibi bekleme
Sen oyunu tam öğrenmemişsin tam hakim olduğunda aldığın en ufak karar oyunun kaderini değiştiriyor. Öğrenmesi de uzun sürmüyor ayrıcaÖnermem çok sıkıcı bir oyun.![]()