Neler Yeni

İlk Kez Kredi Kartı ve 200k Limit Çıkarma İhtimali Var mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
ragnar oğlu tarkan
Merhaba ilk defa kredi kartı çıkartacağım kredi notum yok.
Şu an da garanti bankasında sigortamın olduğu maaş hesabım var asgari ücret
Gelecek ay ilk ödememi alacağım Yapı Kredi bireysel sosyal hesabım var (bu hesap kısaca yatan paradan otomatik %15 vergi kesintisi yapan bir hesap türü gelir vergisinden muaf işler ve vergi levhası olanlar için). Bu hesaba gelecek ay 120.000 TL civarında ücret yatacak hem vergi levham var hem de sigortalı bir işte çalışıyor gözüküyorum gelecek ay belgelendirilebilir gelirim ortalama 150.000 civarı olacak.
Yapı Kredi ve garanti bankasını bireysel işlerim için hiç kullanmadım işlem geçmişleri yok yani.
Yakın bir zamanda(1-6 ay) motosiklet kampanyalarından faydalanabilmek adına 200.000 TL civarı bir limitli kredi kartına ihtiyacım olacak
Sizce gelirimi kanıtladığımda böyle bir limit mümkün müdür? Veya daha sadece belgelenebilir gelirimin asgari olduğu bu zamanlarda kk açılışını yapmalı mıyım? Muhtemelen limiti 2K falan olacaktır yoksa 150 bini belgeleyebileceğim tarihte mi başvurmalıyım? Veya ticari kredi kartlarına mı başvurmalıyım?
Değerli bilgilerinize ihtiyacım var.

Bünyamina

80+ Platinum
İmkansıza yakın. Kredi puanının olmaması ihtimalleri çok düşürüyor.

Farex

80+ Silver
Çok zor. Bu devirde kredi skoru yüksek olan bile icralık oluyor bankalar limitleri kolay kolay yükseltmiyor. Ancak üstünde ipotek veya hacizlik olarak alaiblicekleri ev/araba/arsa/tarla vs gibi üstünde olan bir şey varsa o zaman veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,142
Üyeler
162,920
Son üye
Asiltoprak
Top Bottom