İlk kez pc alacağım görüşlerinize ihtiyacım var

cihan0600

80+
Reaksiyon skoru
27
Başlıkta dediğim gibi ilk kez pc alacağım. Bu işlerden çok anlamıyorum. 9060 XT ekran kartli bir sistem arıyordum. Linkteki sistemi buldum. Kasayı vento yaptım. Tek tek topladım 2-2.5 k bir fiyat avantajı var. Sizce bu haliyle alınır mı. Rami ilerde 16 GB daha alacağım.

Başlıkta dediğim gibi ilk kez pc alacağım. Bu işlerden çok anlamıyorum. 9060 XT ekran kartli bir sistem arıyordum. Linkteki sistemi buldum. Kasayı vento yaptım. Tek tek topladım 2-2.5 k bir fiyat avantajı var. Sizce bu haliyle alınır mı. Rami ilerde 16 GB daha alacağım.

sistemin avantajı yok

1. anakart çok kötü

2. ram günümüz şartlarında yetersiz

3. ssd ddr5 sistem alıyorsun okuma yazma hızları günümüz için yetersiz

4. kasa psu 550w yetersiz şimdilik yeterli gelsede ileride ekran kartı degiştirmek istersen direkt masraf psu degiştirmen gerekecek

Peki 30 35 k bandında alabileceğim avantajlı bir sistem önerebilir misiniz
sistemin avantajı yok

1. anakart çok kötü

2. ram günümüz şartlarında yetersiz

3. ssd ddr5 sistem alıyorsun okuma yazma hızları günümüz için yetersiz

4. kasa psu 550w yetersiz şimdilik yeterli gelsede ileride ekran kartı degiştirmek istersen direkt masraf psu degiştirmen gerekecek

Fiyat fazla diğer üyenin dediklerine katılıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,728
Üyeler
183,882
Son üye
Lee Asperseas
Geri