Gelir belgeniz ile şubeye gidiceksiniz dedilerde böyle uğraştırıcı mı böyle işler ya, yokmu ellerinde benim aylık gelirlerim zaten neden limiti 0tl olan bir kart gönderiyorlar bana onu anlamadımarayıp sorabilirsin mesela ?
Garanti bankası mıGelir belgeniz ile şubeye gidiceksiniz dedilerde böyle uğraştırıcı mı böyle işler ya, yokmu ellerinde benim aylık gelirlerim zaten neden limiti 0tl olan bir kart gönderiyorlar bana onu anlamadım
Ben 2 yıldır çalışıyorum Hesaba giriş çıkışta oluyor zar zor 4300₺ verdiler iptal ettirdim iş bankası 125.000₺ Verdi
maaşını hangisine alıyorsun, iş bankasında şubeyle çok haşır neşir oluyor musun hiç sevmiyorum onuBen 2 yıldır çalışıyorum Hesaba giriş çıkışta oluyor zar zor 4300₺ verdiler iptal ettirdim iş bankası 125.000₺ Verdi
Hacı bende sevmiyordum ama iş bankası Genç kredi kartı kullanıyorum Yemekte falan geçen 200₺ ilk yemeğin 25₺sini falan iade ettiler iyi de kampanyaları var alıştım benmaaşını hangisine alıyorsun, iş bankasında şubeyle çok haşır neşir oluyor musun hiç sevmiyorum onu