Neler Yeni

İlk kredi kartım onaylandı ama elime ulaştığında limiti 0

nexyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Serdar
6 Aydır kurumsal işletmede sigortalı fulltime çalışıyorum 1 ay önce 18 yaşıma girdim bonus karta başvurdum kart elime ulaştı fakat limiti 0TL ben başvurduğumda 15000tl gibi bir rakam görmüştüm bilgisi olan varmı

nexyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Serdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arayıp sorabilirsin mesela ?
Gelir belgeniz ile şubeye gidiceksiniz dedilerde böyle uğraştırıcı mı böyle işler ya, yokmu ellerinde benim aylık gelirlerim zaten neden limiti 0tl olan bir kart gönderiyorlar bana onu anlamadım

nexyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Serdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 2 yıldır çalışıyorum Hesaba giriş çıkışta oluyor zar zor 4300₺ verdiler iptal ettirdim iş bankası 125.000₺ Verdi
maaşını hangisine alıyorsun, iş bankasında şubeyle çok haşır neşir oluyor musun hiç sevmiyorum onu

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Engine
maaşını hangisine alıyorsun, iş bankasında şubeyle çok haşır neşir oluyor musun hiç sevmiyorum onu
Hacı bende sevmiyordum ama iş bankası Genç kredi kartı kullanıyorum Yemekte falan geçen 200₺ ilk yemeğin 25₺sini falan iade ettiler iyi de kampanyaları var alıştım ben

Bünyamina

80+ Platinum
Böyle değişik durumlar yaşanabiliyor. Git bir kere dediklerini yap. Sonrasında zaten kartı kullandıkça devamlı yukarı çıkacak.

Top Bottom