Neler Yeni

İlk kullandığın işlemci nedir? benim (pentium 2)

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
E7200. Zor günler atlattım. çok zor...

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,643
İsim
Hacı
Athlon 64 x2 4200+

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,249
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İlk bilgisayara bilinçli olarak, 2000 ya da 2001`de oturmuşundur tahmini, film ya da çizgi film izlerdim; 2-3 yaşımda. Babam basardı Cd`ye filmleri/çizgi filmleri, Cd`leri alırdım elinden takar açardım :) Büyük ihtimal işlemcisi Celeron`du. Bi tane de oyun vardı daha doğrusu program içinde bir kaç oyun vardı, ne olduğunu hatırlamıyorum ama süper bir şeydi, çok keyif alırdım oynarken, keşke hatırlayabilsem.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
AMD Athlon. Hangi yıl çıkmış unuttum :D hala var evde ayrıca hala çalışabilmesi şaşırtıyor ah eski günler... Captain Claw diye bir oyun vardı onu oynardım. 🥲 Ben bu işlemciyi kullandığım zamanlar Tüplü Televizyon gibi bir monitörümüz vardı hatırlayan olur.
Amd Athlon.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk bilgisayara bilinçli olarak, 2000 ya da 2001`de oturmuşundur tahmini, film ya da çizgi film izlerdim; 2-3 yaşımda. Babam basardı Cd`ye filmleri/çizgi filmleri, Cd`leri alırdım elinden takar açardım :) Büyük ihtimal işlemcisi Celeron`du. Bi tane de oyun vardı daha doğrusu program içinde bir kaç oyun vardı, ne olduğunu hatırlamıyorum ama süper bir şeydi, çok keyif alırdım oynarken, keşke hatırlayabilsem.
Bende de öyle bir şeyler var bende keşke hatırlaya bilsem diyorum 🥲
En çok izlediğim Carsdı benim. 🥲

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
özgür kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AMD Athlon. Hangi yıl çıkmış unuttum :D hala var evde ayrıca hala çalışabilmesi şaşırtıyor ah eski günler... Captain Claw diye bir oyun vardı onu oynardım. 🥲 Ben bu işlemciyi kullandığım zamanlar Tüplü Televizyon gibi bir monitörümüz vardı hatırlayan olur.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende de öyle bir şeyler var bende keşke hatırlaya bilsem diyorum 🥲
Halo 1 oynardım 6 kez bitirmişimdir en zorda ne güzeldi ya ama işlemcim pentium 3 dü 2003 4 de

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
E5300

Hasan_Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Hasan Enes
İlgilendiği Kategoriler
.
Instagram
.
Steam
.
Facebook
.
Discord
.
Reddit
.
İlk pc i7 870 şimdiki ccore 2 duo e7500 DAsda.dsa

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,249
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
AMD Athlon. Hangi yıl çıkmış unuttum :D hala var evde ayrıca hala çalışabilmesi şaşırtıyor ah eski günler... Captain Claw diye bir oyun vardı onu oynardım. 🥲 Ben bu işlemciyi kullandığım zamanlar Tüplü Televizyon gibi bir monitörümüz vardı hatırlayan olur.Bendede de öyle bir şeyler var bende keşke hatırlaya bilsem diyorum 🥲
Beyaz Tüplü mü? Bizim monitör de Tüplü beyazdı, televizyonu saymıyorum zaten 3 kişi 2.kata belleri kopa kopa çıkarmıştı 😅
Güzel günlerdi be, ben paso Örümcek Adam izlerdim, tabi Beyblade, Yugioh onlarda var da en çok örümcek adam. Bana ailemin dediğine göre günde 10 kere izlermişim 😂

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Beyaz Tüplü mü? Bizim monitör de Tüplü beyazdı, televizyonu saymıyorum zaten 3 kişi 2.kata belleri kopa kopa çıkarmıştı 😅
Güzel günlerdi be, ben paso Örümcek Adam izlerdim, tabi Beyblade, Yugioh onlarda var da en çok örümcek adam. Bana ailemin dediğine göre günde 10 kere izlermişim 😂
Aynen Beyaz tüplü idi. bende Cars 1 i Tüplü Televizyonda bitirip bitirip tekrar açarmışım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,825
Üyeler
164,565
Son üye
tunajn
Top Bottom